За 6-а година „Най-добър млад шофьор на България“

Големия финал е в събота

За 6-а година „Най-добър млад шофьор на България“

За 6-а поредна година Съюзът на българските автомобилисти /СБА/ и партньорите на кампанията ще определят „Най-добрия млад шофьор на България“. Дойде време за Големия финал в събота, 20 май от 11 часа в „София Тех-парк“, а до него достигнаха 20 младежи. Освен уменията, които ще демонстрират, те ще се състезават и за невероятни награди - ваучери на стойност 5000 лева. за гориво, мобилен телефон Samsung Galaxy A23, ваучер на стойност 400 лева. за закупуване на 4 броя гуми, членски карти от СБА и разбира се - възможност да пътуват до Виена за един уикенд, за да участват в международния финал на кампанията.

До Големия финал достигнаха 20 млади шофьори (14 момчета и 6 момичета) като девет от тях са от София, двама от Варна, по един от Велико Търново, Дупница, Стражица, Горна Оряховица, Пазарджик, Стралджа, Петрич, Плевен и Златитрап

И тази година преди началото на финалния етап, СБА организира състезание за журналисти, в което участниците ще могат да покажат своите шофьорски умения на затворено трасе. Тримата най-добри ще бъдат наградени с купи и награди осигурени от СБА.

Инициативата „Най-добър млад шофьор“се превърна в ключова кауза за опазване живота на пътя, а кампанията вече няколко години успява ефективно да работи по темата „Пътна безопасност“ с най-рисковата категория шофьори – тези между 18 и 26 години.

Още подробности и полезна информация за кампанията - https://www.youngdriver.bg/2023/index.html

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки