Любо Ганев пред националките: Забавлявайте се, помагайте си и вярвайте

Мирослава Паскова ще е капитан на отбора в Лигата на нациите

Любомир Ганев говори пред женския национален отбор ден преди заминаването за Япония за първия турнир от Лигата на нациите. Президентът на БФ Волейбол ще бъде една седмица с тима, воден от Лоренцо Мичели, в Нагоя. Ганев направи надъхваща реч пред състезателките преди старта на тренировката.

„Първата седмица ще бъда с вас – започна президентът. - Всички сте един екип заедно с треньорския щаб. В колектива всеки трябва да помага на другия, за да постигнем целите си. Знаете, че няма разделение от страна на ръководството към мъжкия и женския национален отбор. Каквито условия имат едните, такива – и другите. В каквито хотели спят мъжете, в такива спят и жените. Това ще продължи, защото това е правилният начин. Аз така го разбирам. Забавлявайте се на игрището, помагайте си, вярвайте. Вие сте и настоящето, и бъдещето на България. 

Междувременно стана ясно, че Мирослава Паскова е новият капитан на женския национален отбор, съобщи за BGvolleyball.com селекционерът Лоренцо Мичели. Тя заменя Елица Василева, която не е в групата за Лигата на нациите. 

Лоренцо Мичели обяви групата, която заминава за Нагоя за първия турнир. Нашите пътуват за японския град през Доха. С тях ще е и президентът Любомир Ганев.

Ето кои са националките на България: Моника Кръстева, Мария Йорданова, Мирослава Паскова, Елена Бечева, Мерелин Николова, Симона Николова, Радостина Маринова, Петя Баракова, Полина Нейкова, Галина Карабашева, Мила Пашкулева, Мира Тодорова, Борислава Съйкова и Мария Кривошийска.

Първият мач на нашите е на 31 май срещу Хърватия.


Още от Волейбол

Капитанът на България влезе в престижна класация

"Лъвиците" ни загубиха с 0:3

Публиката в Токио аплодира и двата отбора

Ще дойдат над 150 специалисти от различни точки в Европа

"Аз съм умерен оптимист от началото на лятото"

"Напълно възможно е това да е последното ми участие с националната фланелка"

Нашите националки отстъпиха с 0:3 гейма

Вижте подробности

Треньорският щаб заложи на подмладен отбор, Любо Ганев пожела успех

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки