Затвор чака секси блондинка за тероризиране на футболисти

Орла си пада по спортисти и смени телефонния си номер 21 пъти

Затвор чака секси блондинка за тероризиране на футболисти

Секси блондинка може да бъде вкарана в затвора, след като се призна за виновна за тероризиране на трима футболисти от Висшата лига. Орла Мелиса Слоун си пада по спортисти и смени телефонния си номер 21 пъти, след като я блокираха.

22-годишната Слоун е инфлуенсър и модел от Обединеното кралство. Според страницата й в Instagram, където е последвана от 81 000 души, тя е посланик на онлайн модна марка, базирана в Лос Анджелис.

Работила е като продавачка в супермаркет, преди да започне кариера в платформата Onlyfans. В един момент Орла разкри, че е спечелила £50 000 на голо, ядейки сладкиши, продавани от бившия й работодател.

В социалните мрежи тя редовно публикува публикации за охолния си начин на живот и пътувания до екзотични места. Орла Мелиса Слоун също използва страницата си в TikTok, за да публикува информация за запознанства и връзки.

Орла беше обвинена в тормоз заради контактите си с трима футболни големци. Тя тероризира Бен Чилуел и Мейсън Маунт от Челси, както и Били Гилмор от Брайтън, според The Sun.

Първата й среща с футболистите е, когато е поканена на парти в къщата на Чилуел, след като се запознали в Instagram.

Орла Мелиса бомбардира Маунт с текстове и сменила телефонния си номер 21 пъти, след като той продължил да я блокира. Орла, поразена, дори му изпратила екранна снимка на разписка за £12,99, които платила за нов номер, като казала: „Вече не купувам храна, за да мога да получа повече номера.“

Тя също така изпращала съобщения на Гилмор многократно за Маунт и създала акаунт в Instagram, в който публикувала „напълно измислени“ колажи на Чилуел с други жени.

Гилмор каза пред съда, че тормозът е продължил дори след преместването му от Челси в Брайтън, като новият му клуб е въвел мерки за безопасност, след като той споделил страховете си. Шотландският национал каза:

"Не можех да спя и трябваше да пия сънотворни, което се отрази на представянето ми. Става въпрос за човек, когото срещнах веднъж за кратък период от време."

Орла призна, че е преследвала Маунт между 19 юни 2022 г. и 28 октомври, а Гилмор - между 10 септември 2022 г. и 28 октомври. Тя също се призна за виновна по друго обвинение за ненасилствен тормоз на Чилуел между 20 и 29 октомври.

Присъдата е насрочена за обявяване на 20 юни 2023 г.

Орла Слоун и Мейсън Маунт никога не са имали официална връзка. Двойката е имала връзка за една нощ и са разговаряли "спорадично" в продължение на около шест месеца, обяви съдът.

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

Божинов облича екипа на Етър

Бившият нападател ще бъде част от празника на "болярите"

Капитанът на Лудогорец чете на деца

Инициативата се проведе в НУ “Васил Левски” в град Лозница

Джокович към Григор: У нас говорим за теб

Сърбинът забранил на сина си да носи гривни като на българина

Футболният отбор на Народното събрание с контрола във Враца

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки