Киров: Не можахме да затворим мача

„Няма адекватност от отсрещната страна“, оплака се Белия

„Не можахме да отбележим гол през втората част, затова не се спасихме днес. Не трябваше да се стига до последните минути, но съдбата това показа.“

Това каза треньорът Николай Киров, след като воденият от него отбор на Берое допусна изравняване дълбоко в добавеното време срещу гостуващия Пирин (Благоевград) и взе само точка след 1:1.

След ремито старозагорци не успяха да си гарантират предсрочно оцеляване в елита, докато феновете им нахлуха на терена и дори удариха човек от щаба на Белия.

„Не искам да навлизам в други теми, тъй като не трябва да се подценяват мачове, говоря от други фактори, а не от нас. Тук се решава спасението на даден отбор, мисля, че трябва да има адекватно отношение от хората, които са свързани с мача като служебни лица. Или поне изборът да е адекватен“, посочи Киров.

„Сега ще видим как да поуспокоим нещата и се готвим за другия двубой, няма какво да коментираме повече. Не можахме да решим мача, но нещата се случиха за около 30 секунди в края на двубоя. Да не коментираме други теми, тъй като доста време се държа по най-коректния начин, но явно когато човек е така, то няма адекватно отношение от отсрещната страна. Други хора отговарят за тази тема, дано си свършат в последния мач работата“, допълни Белия.

Още от Берое

При старозагорци проби продължава да кара 21-годишен мароканец

Вижте всички решения на Дисципа

"Червените" взеха глътка въздух в Стара Загора

Сърбинът с британски паспорт ще брани поста си в Стара Загора

Вижте всички решения на Дисципа за Първа и Втора лига

Гонсало Иса вече тренира, съобщиха от Стара Загора

Вижте какво съобщиха от Стара Загора

Треньорът на Берое коментира тежката загуба от Лудогорец

Ахмед Туба ще играе в елита на Италия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки