Президентът на арабската лига: Ще се радвам да видя Меси при нас

„Той ще завърши големия скок, който беше направен с пристигането на Кристиано“

Президентът на арабската лига: Ще се радвам да видя Меси при нас

Докато трудностите около завръщането на Лионел Меси в Барселона продължават и остава все по-малко време бъдещето му да стане известно след края на договора с ПСЖ, президентът на футболната федерация на Саудитска Арабия Адел бин Мохамед Езат се позова на евентуалното идване на аржентинеца в Арабската лига.

В рамките на телевизионно интервю саудитският лидер беше попитан за играча от Росарио и каза: „Лично аз бих се радвал да видя Меси в Лигата на Саудитска Арабия, той ще завърши големия скок, който беше направен с пристигането на Кристиано. "

Предложението за Бълхата от Азия е направено. Ал Хилал, който до тази сряда беше воден от Емилиано Диас, му обещава 400 милиона евро на сезон, с цел да продължи съперничеството с CR7.

Въпреки че от страна на Меси неговите намерения биха били да се завърне в отбора на каталунците, това не зависи изцяло от него, тъй като испанският клуб продължава да има усложнения и все още не е успял да му направи официална оферта, поради което не са изключени и други дестинации.

Според ексклузивна информация от TyC Sports, капитанът на аржентинския национален отбор ще вземе решение в следващите дни.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки