Топузаков потвърди - Левски без някои титуляри в Разград (ВИДЕО)

„Всеки иска да се докаже в дербитата, няма да рискувам с Цунами и Ивелин Попов“

Топузаков потвърди - Левски без някои титуляри в Разград (ВИДЕО)

Двама от основните играчи на Левски Ивелин Попов и Цунами няма да пътуват с отбора за гостуването на Лудогорец в Разград, разкри старши треньорът на "сините" Елин Топузаков на брифинг, след който определи групата за визитата, като от нея липсва и голмайсторът Рикардиньо.

Относно Попов и Цунами - те имат по 8 жълти картона и при евентуално ново провинение в Разград рискуват наказание за последния кръг срещу ЦСКА и евентуалния бараж за евротурнирите.

"Всички налични футболисти, които не са контузени или наказани, ще пътуват за Разград. Единствено прецених, че е добре за отбора Цунами и Ивелин Попов да не пътуват, защото имат по осем картона и няма да рискувам наказание за мача с ЦСКА и евентуалния бараж", каза Топузаков.

Треньорът на "сините" увери, че Левски ще играе за победа и в двете предстоящи срещи с Лудогорец и ЦСКА, които ще определят новия шампион на страната.

"Левски играе всеки мач за победа. Нашата настройка е да направим всичко възможно да спечелим и двата мача. Ако го направим, аз ще бъда най-щастлив в отбора. Това са две супердербита на България, никой не може да гарантира, че ще спечелим. Понякога във футбола не печели по-добрият.

Тези мачове са от изключителна важност за клуба и феновете на Левски. След победата над Черно море падна напрежението, тъй като вече беше сигурно, че поне ще играем бараж. В Левски винаги има напрежение, но когато е в нормални граници, футболистите са по-освободени и могат да покажат качествата си. Няма футболист в съблекалнята на Левски, който да не е мотивиран за тези два мача. Всеки иска да се докаже точно в такива мачове. Има двама-трима с болежки, които пропуснаха два-три от тренировъчния процес, надявам се да се възстановят", коментира Топузаков.

Треньорът не се притеснява, че евентуален успех срещу Лудогорец може да помогне на вечния съперник ЦСКА да спечели титлата. Той припомни, че отново под негово ръководството "сините" вече са помагали на ЦСКА през 2014 година, когато побеждават Литекс в Ловеч и това класира "червените" на второ място.

"През 2014 година аз бях начело на Левски и победихме в Ловеч с 1:0 с 11 българи титуляри в състава и направихме ЦСКА втори и те почнаха от втория предварителен кръг на европейските клубни турнири", каза Топузаков.

БФС извади отбор от София-изток

Пирдоп приключва с областната група

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки