Майкъла: Левски предаде публиката си

„ЦСКА 1948 даде титлата в ръцете на ЦСКА и я взе“

Майкъла: Левски предаде публиката си

Бившият стопер, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира последните събития в българския футбол.

Снощи Лудогорец защити шампионската си титла, а по същото време отборът на Саша Илич удари Левски с 2:0 в дербито.

„Хубава победа, хубав завършек на сезона, но много нагарча заради изпуснатата титла. ЦСКА 1948 даде титлата в ръцете на ЦСКА и след това я взе. Направиха ни равен на „Армията“ и паднахме от върха. Всичко зависеше от нас, биеш последните два мача и ставаш шампион. Първите 30 минути срещу ЦСКА 1948 бяхме доста зле. Това са важните мачове, а не да биеш Ботев Враца, Хебър Пазарджик и Септември. Биеш Левски, биеш Лудогорец, биеш и ЦСКА 1948, защото и те са фактор вече, другото е лесно“, каза Майкъла пред Спортал.

„Левски предаде публиката си. Това е мое мнение, разбира се. Феновете на Левски толкова много помагат на клуба в последните три години, а в два поредни мача гледат любимците си да подхождат несериозно. За мен Левски не игра сериозно в Разград и срещу ЦСКА. Нашите след мача трябваше да прегърнат вратаря на Левски. Не ми харесаха и обяснения след мача – бараж, състав, дълбочина. Сигурен съм, че ако беше Мъри Стоилов, срещу ЦСКА щеше да пусне същия състав от мача с Лудогорец. Догодина „сините“ ще се борят за третото място. Тази година вървяха четвърти-пети, догодина трети-четвърти“, допълни той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки