Децата на Черно море на финал в републиканското първенство по футбол

Децата на Черно море (родени 1994 г.) се класираха за четвъртфиналите на републиканското първенство по футбол на България. Днес те побиха Локомотив (Пд) с 1:0 в реванша и след 0:0 в първия осминафинал в Пловдив продължават напред

Децата на Черно море на финал в републиканското първенство по футбол
Децата на Черно море (родени 1994 г.) се класираха за четвъртфиналите на републиканското първенство по футбол на България. Днес те побиха Локомотив (Пд) с 1:0 в реванша и след 0:0 в първия осминафинал в Пловдив продължават напред.

След равностойно първо полувреме възпитаниците на Тодор Каменов започнаха по силно след почивката. Така в 51-ата минута реферът Стефан Павлов отсъди дузпа в тяхна полза след игра с ръка на защитник на пловдивчани в наказателното поле. Зад топката застана капитанът Александър Милев, който изпълни така, че да му завидят дори футболисти от мъжки отбори, вкарвайки единствения гол в мача.
 
„Железничарите” се опитаха да изравнят резултата, но ударът на Николай Петков бе спасен от вратаря Християн Христов. В 62-ата минута пък Красимир Митишев от състава на „моряците" получи червен картон, но въпреки това съотборниците му успяха да запазят непроменен резултата до края. В момент от второто полувреме пък охранителите, следящи за реда на стадион "Корабостроител", едвам удържаха жена от Пловдив, която искаше да се нахвърли върху съдията, несъгласна с негово решение.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки