Ювентус вече официално има фенклуб в България

Един от най-великите отбори в света – Ювентус, вече има фенклуб в България. Това стана факт след решение на Софийски градски съд, въпреки че фенклубът функционира от началото на март. За краткото си съществуване до момента Ювентус-България има 35 члена, като всички желаещи да се запишат, могат да посетят сайта juventus-bulgaria.com или да пишат на [email protected].

Един от най-великите отбори в света – Ювентус, вече има фенклуб в България. Това стана факт след решение на Софийски градски съд, въпреки че фенклубът функционира от началото на март. За краткото си съществуване до момента Ювентус-България има 35 члена, като всички желаещи да се запишат, могат да посетят сайта juventus-bulgaria.com или да пишат на [email protected]. Заявка за членство феновете на Старата госпожа у нас могат да дадат и на телефон: 0889 292704.

Членството в Ювентус - България е 50 лв. годишно, като привилегиите за записалите се фенове са много: запазване на сезонни билети за мачовете на Ювентус в Торино, предимство при закупуване на билети за отделни срещи, дори при гостувания на отбора, фенски артикули, които ще бъдат изпратени от представители на Ювентус, когато българският фенклуб бъде лицензиран и в Италия, годишна покана за „Специалния ден на Ювентус”, промоции за всички артикули на клуба, както и продукти на спонсорите, обиколка на стадиона на Юве с екскурзовод по време на мачовете и други, уточняват от новорегистрираната организация на феновете на Старата госпожа.

„Призоваваме всички тифози на Ювентус у нас да се присъединят към фенклуба и да се доближат до мечтата си да посетят мач на Юве в Италия. Надяваме се черно-белите фенове да подкрепят начинанието ни и си пожелаваме тифозите от Ювентус-България да се радват на нова титла на тима в Италия още през следващия сезон, а защо не и на нов триумф в Шампионската лига”, се казва в съобщението на фенклуба до редакцията на
Novsport.com.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки