16 таекуондисти на турнир от Световната лига у нас

Тази събота в благоевградската зала "Скаптопара" ще се състои предпоследният от 7-те елиминационни кръга от професионалната Световна лига по таекуондо ITF, предаде репортер на "Нов Спорт". Победителите от всички състезания ще се срещнат на финала в Загреб на 13 декември. В Благоевград се очакват представители от Хърватска, Сърбия, Словения, Босна и Херцеговина, Гърция и Украйна.

Тази събота в благоевградската зала "Скаптопара" ще се състои предпоследният от 7-те елиминационни кръга от професионалната Световна лига по таекуондо ITF, предаде репортер на "Нов Спорт".

Победителите от всички състезания ще се срещнат на финала в Загреб на 13 декември. В Благоевград се очакват представители от Хърватска, Сърбия, Словения, Босна и Херцеговина, Гърция и Украйна.

България ще разчита на 4-има таекуондисти : Николай Кехайов - европейски шампион, който има и най-голям шанс да се пребори за първото място, - Дюк Ноамеруе, Антони Давидов и Малин Борисов.

Крайният победител ще получи 1500 долара, неговият подгласник - 500 долара, които осигурява родната федерация по таекуондо ITF. Състезанието ще бъде наблюдавано от президента на Европейската федерация Тони Нобил.   

Актуално

18:00 16/08 Струмска слава - Крумовград 1:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки