ЦСКА води с 1:0 на Локомотив (София) след 45 минути игра

ЦСКА води с 1:0 на Локомотив (София) след 45 минути игра в съботното дерби от 13-ия кръг на „А” група. на стадиона в квартал „Надежда”. Гола за „армейците” вкара най-добрият през първата част - Здравко Лазаров. Двата отбора изиграха доста добро първо полувреме с мното атаки, като двата тима удариха по една греда. В началото ЦСКА взе инициативата. В 8-ата минута капитанът Тодор Янчев изведе с прекрасен пас изведе Здравко Лазаров, който с директен удар от границата на наказателното поле удари напречната греда на Бонджулич.

ЦСКА води с 1:0 на Локомотив (София) след 45 минути игра
ЦСКА води с 1:0 на Локомотив (София) след 45 минути игра в съботното дерби от 13-ия кръг на „А” група. на стадиона в квартал „Надежда”. Гола за „армейците” вкара най-добрият през първата част - Здравко Лазаров.
Двата отбора изиграха доста добро първо полувреме с мното атаки, като двата тима удариха по една греда.

В началото ЦСКА взе инициативата. В 8-ата минута капитанът Тодор Янчев изведе с прекрасен пас  изведе Здравко Лазаров, който с директен удар от границата на наказателното поле удари напречната греда на Бонджулич.  

Две минути след положението един от най-важните играчи на домакините – Иво Иванов се контузи и на негово място Драгомир Окука пусна мразения от феновете в „Надежда” Иван Пасков

В 15-ата минута Лазаров изпълни хубаво пряк свободен удар, отразен с вещина от вратаря на домакините.
След това Локомотив взе контрола в центъра на терена и създаде няколко опасни положения. Първо, в 22-ата минута Зоран Балдовалиев се опита да прехвърли Беконо отдалеч, но топката се удари в горната греда. В 28-ата минута македонският национал бе изведен отдясно и с удар по земя бе близо до гола. Топката обаче премина на метър от вратата на Беконо.

В 36-ата минута Балдовалиев отново бе в цебнтъра на вниманието. Шпишич проби отляво и подаде по земя в наказателното поле. Топката стигна до македонеца, който отправи удар, избит обаче от Иван Иванов в последния момент. При положението останаха силни съмнения  за игра с ръка на защитника на ЦСКА.

В 40-ата минута Иван Пасков имаше възмонжост да пробва късмета си след пряк свободен удар. Топката обаче мина на метър встрани от гредата.

Така се стигна до 44-ата минута, когато Данчо Тодоров подаде на Здравко Лазаров в наказателното поле. Ветеранът финтира защитник на Локомотив и прехвърли влезлия в краката му Бонджулич.

Само минута по-късно Балдовалие отново имаше възможност за изравняване, но ударът му от шест метра бе блестящо спасен от Беконо.
Така Локомотив (Сф) – ЦСКА 0:1 след първото полувреме.
 
 
 
OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Радост в ЦСКА: Каранга на линия за Левски

Нападателят най-вероятно ще е титуляр в дербито

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки