15 лв. са най-скъпите билети за България - Черна гора

Билетите за световната квалификация България - Черна гора на 5-и септември ще бъдат пуснати в продажба на касите на Националния стадион „Васил Левски” в понеделник - 31 август, съобщава официалният сайт на БФС.

15 лв.  са най-скъпите билети за България - Черна гора

Билетите за световната квалификация България - Черна гора на 5-и септември ще бъдат пуснати в продажба на касите на Националния стадион „Васил Левски” в понеделник - 31 август, съобщава официалният сайт на БФС.

Националите ни почти нямат шансове да се класират за Световното първенство в ЮАР през 2010 година, затова цените на пропуските не са високи.

В Сектор А ще се влиза срещу 15 лева, а билетите за Сектор В са по 10 лева. Най-евтини са талоните за масовите Сектори Б и Г, където входът е само 5 лева.

Междувременно от БФС заявиха и че всички желаещи да закупят билети за световната квалификация Италия - България на 9 септември в Торино могат да направят това в сградата на съюза във всеки работен ден от 10 до 16 часа. Билети ще се продават и следващата събота и неделя (5 и 6 септември) отново в сградата на БФС от 10 до 13 часа.

Италианската федерация е изпратила общо 1600 билета за български привърженици, от които 1400 са с цена 10 евро, а 200 са с цена 60 евро. Плащането в БФС става в български лева.

По изискване на италианската полиция при закупуване на билетите трябва да се предоставят трите имена и датата на раждане на човека, който ще използва билета за Олимпийския стадион в Торино.

Тъй като непродадените билети трябва да бъдат върнати от Българския футболен съюз на италианската федерация, продажбата на билети ще бъде преустановена на 7 септември (понеделник) в 12 часа.

 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки