Спартак (Плевен) излиза за победа срещу Черно море

Концентрирани ли сме, лесно ще бием Черно море. Това заяви помощник треньорът на плевенския Спартак Тихомир Милев по повод утрешния мач срещу Черно море в Националната Баскетболна Лига за мъже, предаде кореспондент на Novsport.com.

Спартак (Плевен) излиза за победа срещу Черно море
Концентрирани ли сме, лесно ще бием Черно море. Това заяви помощник треньорът на плевенския Спартак Тихомир Милев по повод утрешния мач срещу Черно море в Националната Баскетболна Лига за мъже, предаде кореспондент на Novsport.com.
 
„Ако играем така както умеем, мачът може много бързо да бъде разрешен в наша полза. Домакини сме, публиката ще ни подкрепя безрезервно, вече имаме победа над този тим, а и класата на играчите ни е по-висока. Ще играем и за да изчистим негативното представяне срещу Левски”, допълни Милев.
 
Според него срещата ще е най вече психологическа битка. Спартаковци ще използват всички позволени средства да докажат, че слабата игра в София в миналия кръг е случайна. Очаква се точно срещу Черно море да “избухнат” Владо Маринов и Веско Георгиев. Причината двамата да се хвърлят на живот и смърт е, че през лятото от морската столица ги натириха като ненужни.
 
От своя страна съставът на гостите също има големи амбиции. Връх на представянето им до момента бе успехът над Левски в София. Те вече изиграха по-леките си мачове и навлизат в тежка серия. Именно от Плевен ще се опитат да я започнат с успех. Черно море вече едно денонощие е в Плевен, след като пристигна директно от Македония, където игра поредния си мач от Балканската лига. Днес “моряците” проведоха две тренировки в зала “Балканстрой”.    

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки