Бекъм ще се присъедини към Милан в Дубай

„Дейвид ще пристигне в Дубай на 29 декември, където ще се срещне с новите си съотборници. Той ще остане при „росонерите” до март, след което ще се завърне в ЛА Галакси за началото на сезон 2009 в американската Мейджър Лийг Сокър”, пише в официалния сайт на футболиста.

Бекъм ще се присъедини към Милан в Дубай
Звездата на американския ЛА Галакси ще се присъедини към италианския Милан на лагера в Дубай на 29 декември, пише Channel 4. Преди това обаче той ще посети Милано на 20 декември, за да премине през медицинските прегледи и да бъде представен официално на пресконференция.
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Реал (Мадрид) ще изкара 3 месеца в редиците на Милан като преотстъпен до края на март.

„Дейвид ще пристигне в Дубай на 29 декември, където ще се срещне с новите си съотборници. Той ще остане при „росонерите” до март, след което ще се завърне в ЛА Галакси за началото на сезон 2009 в американската
Мейджър Лийг Сокър”, пише в официалния сайт на футболиста.

Така Бекъм няма да може да вземе участие в последния двубой на Милан за 2008 година, когато „росонерите” посрещат у дома тима на Удинезе. Евентуалният негов дебют може да стане факт на 11 януари 2009 година при гостуването на Рома.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки