Хамза: Много се надявам Стоилов да остане треньор на Ботев

Тунизиецът се оплака от терените в България, посочи купата като голямата цел пред "жълто-черните"

Хамза: Много се надявам Стоилов да остане треньор на Ботев
Голмайсторът на Ботев (Пд) Юнес Хамза се надява наставникът Станимир Стоилов да остане в отбора, но дори Мъри да си тръгне, тунизиецът обеща да остане. Днес Хамза получи статуетките за най-добър играч на 24-ия и 31-ия кръг на А група в анкетата на Пресклуб „България”.

В 24-ия кръг Хамза вкара два гола в мрежата на шампиона Лудогорец за равенството 2:2. Той печели наградата с 11 гласа пред втория Данило Асприля (Литекс - 7), Мартин Камбуров (Локо Пд – 3), Валентин Илиев (ЦСКА – 1).

Хамза вкара два гола и в 31-ия кръг, но тогава донесе успеха с 2:1 над Литекс. Това му носи 12 гласа от треньорите пред Даниел Димов (Левски – 4) и двама играчи с по три гласа – Върджил Мисиджан (Лудогорец) и Мартин Камбуров (Локо Пд).

„Следващата година ще бъде съвсем различно и ще покажем по-добро ниво. Станимир Стоилов лично ни пожела в отбора, довери ни се и искаме да му се отблагодарим на терена. Надяваме се много той да остане, но ако все пак той си тръгне, ние ще останем (бел. ред с Доре)”, коментира Юнес Хамза.

Той не скри, че до края на сезона голямата цел пред „канарчетата” е спечелване на Купата на България. Във финала Ботев ще срещне Лудогорец.


„Голямо благодаря за тази награда. Благодаря на всички треньори, които са гласували за мен. Терените в България не са много добри и затова се играем малко по-трудно. Имаме добър отбор и се стараем да печелим всеки мач. Не знам какво ни липсва, но ще опитаме да печелим. Искаме да спечелим Купата на България. Всеки мач играем все по-добре и по-добре”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки