Tempobet.com дава най-висок коефициент в света за Пиронкова срещу Звонарьова

Sportingbet предлага ставка 21,00 за титла на българката на "Уимбълдън".

Tempobet.com дава най-висок коефициент в света за Пиронкова срещу Звонарьова

Tempobet.com дава най-висок коефициент в света за победа на Цветана Пиронкова в утрешния полуфинал от тенис турнира "Уимбълдън" срещу рускинята Вера Звонарьова. Залози за успех на нашето момиче се приемат при коефициент 3,20. Победата на рускинята е оценена с 1,30.

Tempobet.com предлага и коефициенти за "точен резултат" в сетовете и победител в първия сет. До момента Пиронкова няма загубен сет на "Уимбълдън" в този турнир.

Цветана Пиронкова е аутсайдер в полуфинала на "Уимбълдън" срещу Вера Звонарьова и според  Sportingbet.com. Залози за победа на рускинята се приемат при коефициент 1,44 срещу 2,62 за нашето момиче. Мачът между Пиронкова и Звонарьова за място на финала трябва да се играе в четвъртък.

Sportingbet.com предлага коефициенти и за победител на "Уимбълдън". Логично абсолютен фаворит е американката Серена Уилямс. Залози за неин триумф в Лондон се приемат при коефициент 1,25. Шансовете на Звонарьова са оценени с 6,00, а тези на Цветана Пиронкова и чехкинята Петра Квитова с по 21,00.

В същото време "Еврофутбол" обяви коефициенти за двубоя. Залози за победа на Звонарьова се приемат при 1,35 срещу 2,07 за Пиронкова. Букмейкърът обаче има изискване за минимум 3 мача в колонка, ако се включи този двубой.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки