Бразилски вратар обвинен в убийство

Полицията е намерила следи от кръв в колата и в дома на бразилския вратар Бруно Фернандеш де Соуза, който е обвинен в убийството на 25-годишната Елиза Самудио.

Бразилски вратар обвинен в убийство
Полицията е намерила следи от кръв в колата и в дома на бразилския вратар Бруно Фернандеш де Соуза, който е обвинен в убийството на 25-годишната Елиза Самудио. В следващите няколко дни експерти ще установят дали кръвта принадлежи на изчезналата преди три седмици Самудио. Бруно, вратар на най-популярния бразилски футболен отбор Фламенго, е дисквалифициран, след като срещу него започна разследване за убийство на бившата му интимна приятелка.

"Бруно е отстранен от отбора и остава на разположение на правосъдието. Няма дата, на която той ще се завърне в отбора", съобщи пред местната преса Патрисия Аморим, директорка на Фламенго. Бруно Фернандеш де Соуза, наричан Бруно, е обвинен в изчезването на 25-годишната Елиза Самудио.


Преди време Елиза поиска от него ДНК-тест за бащинство. Около 60 цивилни полицаи и експерти са направили обиск в имението на Бруно в близост до Бело Оризонте и са открили, според техния шеф, "сериозни доказателства, че Елиза е била тук" преди изчезването й на 4 или 5 юни. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки