Лицензът на Банско за "В" група е преотстъпен на Добринище

Отборът на Банско ще преотстъпи своя лиценз от „В” група на съседите си от Добринище. Това заяви за радио „Фокус - Пирин" кметът на зимния център Александър Краваров след като стана ясно, че футболният клуб от Банско от догодина ще се състезава в Западна „Б” група с лиценза на Пирин. Градоначалникът потвърди, че от пролетта в отбора на Банско да заиграят голяма част от играчите на Пирин, които няма да попаднат в сметките на треньора Петър Михтарски.

Лицензът на Банско за "В" група е преотстъпен на Добринище
Отборът на Банско ще преотстъпи своя лиценз от „В” група на съседите си от Добринище. Това заяви за радио „Фокус - Пирин" кметът на зимния център Александър Краваров след като стана ясно, че футболният клуб от Банско от догодина ще се състезава в Западна „Б” група с лиценза на Пирин. Градоначалникът потвърди, че от пролетта в отбора на Банско да заиграят голяма част от играчите на Пирин, които няма да попаднат в сметките на треньора Петър Михтарски.

Александър Краваров се надява и треньорът, който до скоро водеше тима на Пирин във втория ешелон също да се съгласи да води този на Банско. „ От футболистите на вече професионалния отбор на Банско ще искам да разберат, че целите поставени пред тях от предишните им шефове остават. През пролетта отборът ще продължи да гони място в елита или в най-лошия случай да играе бараж за място в „А” група”, коментира Краваров. Той не очаква да има проблеми с лицензирането на стадион „Свети Петър” в Банско. За целта през пролетта ще бъдат изградени две помощни игрища за да може официалният терен да се запази.

Според него това, че Банско ще има отбор от „Б” група няма да повлияе на бюджета на общината, тъй като тя няма да плаща повече отколкото плащаше досега. За да бъдат ограничени тези харчове кметът е на път да привлече сериозни спонсори, които да подпомогнат издръжката на отбора. „Става въпрос за сериозни инвеститори, които ще бъдат оповестени в близките дни”, заключи Александър Краваров.
Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки