Сензациите в пресата днес: Сираков се кани да сваля от власт Батков

И още: Камбуров подписва с ЦСКА следващата седмица, Лудогорец продава скъп играч, Ловчанлии с интерес към цел на Лудогорец, Сашо Станков взима Данчо Тодоров на "Тича", Марица (Пд) става сателит на Ботев, Черноморец отказал, Предложили Спартак Вн на Константин Динев, До седмица решават бъдещето на Черноморец

Сензациите в пресата днес: Сираков се кани да сваля от власт Батков

Сензациите в пресата на 28 май 2014г.:

"Труд": Сираков се кани да сваля от власт Батков

Наско Сираков се кани да вземе властта в „Лев­ски", като Тодор Батков си тръгне. Плановете на четвъртия в света нямат общо с настоящата опо­зиция на адвоката, в коя­то личат и политически елементи.

Сираков е говорил по темата с няколко бизнес­мени, които в съдружие да откупят клуба от настоящия собственик на 91% от акциите. Наско планира да оглави и фенско недоволство срещу Батков.

Адвокатът обаче няма намерение да продава клуба за няколко милио­на лева, а иска повече. И се задава битка - Батков не се дава, Сираков води недоволните.

Наско планира да въз­станови профила си във Фейсбук. В крайна смет­ка е възможно той дори да стане президент на „Левски", но без да е соб­ственик.

"Меридиан мач": Камбуров подписва с ЦСКА следващата седмица


ЦСКА договори второ ново попълне­ние за новия сезон. Шефовете на „черве­ните" се разбраха с Мартин Камбуров. Така още един играч, напуснал Локо (Пд), ще парафира с "ар­мейците". Преди около седмица Алек­сандър Тунчев пре­мина в ЦСКА с дого­вор за една година.
Мартин Камбуров ще получава 15 бона на месец на „Армия­та". Той е бил убеден от Стойчо Младенов, че в ЦСКА е най-добрата възможност за развитие на карие­рата му.

"Меридиан мач": Лудогорец продава скъп играч


Отборът на Лудогорец почти си­гурно ще се раздели със Себастиян Ернандес. Ръководството на тима плати доста висока сума за неговите права, но играчът така и не успя да се наложи в титулярния състав. Колумбиецът е постигнал споразумение с шефовете на „ор­лите" и е получил позволение да си търси нов отбор.

На този етап има два варианта за трансфер - отбор от САЩ и тим от втора дивизия на Испания. Решението да се разделят е дош­ло, тъй като наскоро в Разград акостира Вандерсон и по този на­чин Ернандес още по-трудно ще намери място на поста за напада­теля. Титуляр на тази позиция е Марселиньо. Лудогорец ще се раз­дели и с още един играч. През следващия сезон Мичел Бургзорг ще играе за Славия.

"Тема спорт": Ловчанлии с интерес към цел на Лудогорец


Литекс проявява сериозен интерес към една от трансферните цели на шампиона Лудогорец, пишат в Румъния. Преди няколко дни медиите в северната ни съседка разкриха, че халфът на Петролул Плоещ Сони Мустивар е набелязан от разградчани. Националът на Таити обаче е следен и от Литекс. Но не е изключено с тази новина отвъд Дунава да се опитват да вдигнат цената на полузащитника.

Съдбата на 24-годишния Мустивар, който има и френски паспорт, ще се реши в близките дни. Той има договор за още една година с Петролул.

"Тема спорт": Сашо Станков взима Данчо Тодоров на "Тича"


Почти сигурният нов стар­ши треньор на Черно море Александър Станков ще нап­рави опит да вземе със себе
си на "Тича" десния бек Йор­дан Тодоров. Двамата рабо­тиха заедно в Локо Пловдив през изминалия сезон, но на­пуснаха смърфовете заради безпаричието в клуба.

"Тема спорт": Марица (Пд) става сателит на Ботев, Черноморец отказал


Изпадналият 6 сериозна финансова криза Мари­ца Пловдив е на път да стане сателит на Ботев Пловдив. Канарчетата дори веднъж вече подпомогнали жълто-сините, за да може да завършат сезона, пише PlovdivDerby.com. Вариантът кършиакалии да минат под крилото на Ботев се обсъждал в коридорите на Комате-во от около месец. В момента Марица е лидер в А областна група Пловдив и може да се завърне 8 третия ни ешелон.

"Стандарт": Коко Динев души около Спартак


Коко Динев може да премести футбол­ния си бизнес във Вар­на. Хазартният бос е хвърлил око на мест­ната гордост "Спар­так", която от години се мъчи по "Б" и "В" гру­пите. Според източник на "Стандарт" хора на Коко Динев са се обаждали във Варна за точна информация от­носно състоянието на клуба. Чу се дори име­то и на евентуалния нов треньор - Емил Велев, който работи на "Лаута" с боса на "Кошарите".

"Спартак" е общи ски в момента и едва ли ще има проблем да премине в ръцете на бизнесмена. Както е известно, в "Локомо­тив" (Пловдив) не ис­кат да чуят вече за Ди­нев. Под тепетата са на път да осигурят и нов спонсор. Коко обаче ще иска някаква сума, за да даде акциите си в "Локомотив".

"7 дни спорт": До седмица решават бъдещето на Черноморец

Свободният от ангажименти бургаски специалист Неделчо Матушев се спряга за треньор на Черноморец. Бургаският клуб все още няма яснота относно финансирането в "Б" група, като се очаква до края на месеца или най-късно до 5 юни да стане ясен новият старши треньор, който ще се заеме със селекцията през следващия сезон. С изключение на няколко юноши от клуба всички от първенството в "А" група разтрогнаха договорите си и на практика ще се изгражда нов отбор.
Дерменджиев след 13-ата поредна победа: Искам и титлата, и купата!

Треньорът на Лудогорец бе много доволен от успеха над Хебър

13 от 13! Лудогорец държи 13-та титла (ВИДЕО)

"Орлите" спечелиха категорично с 3:0

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков поднови тренировки

Той се възстанови след поредната си контузия

Пьотровски: На загрявката разбрахме за загубата на ЦСКА

Халфът призна и за късмет срещу Левски

Вижте кой ще свири Лудогорец - Левски

Ето всички назначения

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Лудогорец обяви кога пуска билетите за Левски

Деца и пенсионери ползват 50% намаление

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Дерменджиев: Има умора в нашия отбор, паузата идва навреме

"Изиграхме добър мач", каза треньорът на Лудогорец след разгрома над Локо (София)

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки