В Италия: Реал (Мадрид) предлага 50 млн. за Видал

„Кралския клуб” предлага в замяна Марсело, Фабио Коентрао, Анхел ди Мария или Алваро Мората

В Италия: Реал (Мадрид) предлага 50 млн. за Видал

Ръководството на Реал (Мадрид) вече се свърза с Ювентус и е готово с оферта на стойност 50 млн. евро за полузащитника Артуро Видал, съобщиха световните информационни агенции, позовавайки се на „Кориере дело Спорт”.

Според информациите, „Кралския клуб” е готов да плати сумата на куп, но също така предлага на „баинконерите” в замяна да си изберят накого измежду Марсело, Фабио Коентрао, Анхел ди Мария и Алваро Мората.



„Старата госпожа” пък се оглежда за нападател и обмисля възмонжостта да се раздели с чилийския си полузащитник и да вземе Мората, като освен това има интерес и към Алексис Санчес от Барселона.

„Тутоспорт” допълва, че освен Мората, Ювентус няма да откаже и услугите на Анхел ди Мария или Марсело, а развитие по трансфера на Видал е възможно да има още преди Мондиал 2014 в Бразилия.

През миналия сезон Видал вкара 18 гола за гранда от Торино и бе с основна заслуга за защитата на титлата в италианската Серия "А", макар че в края на кампанията получи травма и впоследствие претърпя успешна операция.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки