Марсело е най-големият майтапчия в Реал Мадрид, Иско бил най-лаком

Карло Анчелоти разкри интересни подробности от кухнята на новия европейски шампион

Марсело е най-големият майтапчия в Реал Мадрид, Иско бил най-лаком
Карло Анчелоти изчака края на сезона, за да разкрие интересни тайни от съблекалнята на новия европейски шампион Реал Мадрид. „Кралете” спечелиха така чаканата 10-а титла в Шампионска лига след 12-годишно чакане, а след облекчението и голямата радост Анчелоти намери време и за някои забавни моменти.

„Последният, който излиза от съблекалнята преди всеки мач, е Серхио Рамос”, казва Анчелоти пред Telecinco.

„Кой яде най-много? Трябва да кажа, че Иско има най-голям апетит, без съмнение. Шаби Алонсо е най-дисциплиниран в съблекалнята, а Марсело е най-забавен с най-добро чувство за хумор”, разкрива наставникът.

Анчелоти пожела успех на всичките си играчи на Световното първенство в Бразилия, но не скри, че се надява родната му Италия да стане световен шампион.

„Сезонът беше много дълъг и желая късмет на всички играчи на Реал, които отиват на световното, но аз пак ще си подкрепям Италия! В добри отношения съм с всички играчи, но не е лесно”.

Специални похвали заслужи Серхио Рамос, който вкара много важни голове – два срещу Байерн на реванша в полуфиналите в Шампионска лига и изравнителния гол в редовните 90 минути на финала.

„Серхио Рамос беше невероятен в края на сезона”, лаконично казва Анчелоти.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки