Паргов и Вълев подписаха с Берое (Стара Загора)

Ивайло Паргов и Валентин Вълев подписаха договори с Берое съответно за 2 и 3 години, съобщава официалният сайт на клуба. Това са първите две попълнения за старозагорци преди пролетния полусезон

Паргов и Вълев подписаха с Берое (Стара Загора)
Ивайло Паргов и Валентин Вълев подписаха договори с Берое съответно за 2 и 3 години, съобщава официалният сайт на клуба. Това са първите две попълнения за старозагорци преди пролетния полусезон. Таранът игра през есента в третодивизионния Миньор (Бобов дол), а левият халф-бек се състезава за Розова долина (Казанлък). След второто заседание на Арбитражната комисия на БФС на 15 януари 2009 година се очаква още един нападател да се присъедини към водения от Илиан Илиев състав.
 
Ивайло Сашов Паргов е роден е на 21 август 1974 година в Дупница. Висок е 186 см и тежи 84 кг. Син е на легендата на Марек Сашо Паргов. В дългогодишната си кариера е играл за съставите на Марек (Дупница), Миньор (Перник), Локомотив (София), Анагениси Артас (Гърция), Нафтекс (Бургас) и Миньор (Бобов дол). Като футболист на Локомотив (София) достига до полуфинал за Купата на България през 1999 и 2001 година, а през 2002 година достига до същата фаза този път с родния Марек. През 1997 година играе на полуфинал за Купата на професионалната футболна лига с Миньор (Перник). С дупничани Паргов играе 8 мача в турнира Интертото, в които вкарва 3 гола. Има 9 срещи с младежката национална фланелка.
 
Валентин Минчев Вълев е роден в Казанлък. Юноша е на Локомотив 101 (София). През есента е играл в третодивизионния Розова долина (Казанлък). Преди да се присъедини към водения от Радко Калайджиев тим Вълев се е подвизавал няколко месеца в четвърта дивизия на Австрия в състава на Вайскирхен. През лятото 25 годишният халф-бек бе на проби в Локомотив (Стара Загора), но не успя да впечатли Иван Вутов и бе освободен. На 5 декември игра 90 минути в контролната среща с Локомотив (Стара Загора) в с. Коларово загубена от “зелените” с 1:3.
 
В същото време стана ясно, че “зелените” ще преотстъпят още двама футболисти. Нападателят Димитър Чечев ще премине под наем в Марек (Дупница) или Свиленград 1921, а полузащитникът Янко Енчев в съставът на Миньор (Раднево). Ръководството на Берое търси отбор и на Марко Илич.
 
Ивайло Паргов
Пост: нападател
Дата на раждане: 21.08.1974г.
Място на раждане: Дупница
Ръст: 186 см
Тегло: 84 кг
Националност: България
Предишни тимове: Марек (Дупница), Миньор (Перник), Локомотив (София), Марек (Дупница), Локомотив (София), Марек (Дупница), Анагениси Артас (Гърция), Марек (Дупница), Нафтекс (Бургас), Миньор (Бобов дол)
 
 
Валентин Вълев
Пост: полузащитник
Място на раждане: Казанлък
Ръст: 177 см
Тегло: 72 кг
Националност: България
Предишни тимове: Локомотив 101 (София) [юноши], Вайскирхен (Австрия), Розова долина (Казанлък)
Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки