Черно море започна с двама нови (+СНИМКИ)

"Моряците" ще играят 7 контроли на лагер в Банско, очакват младежки национал на Гана

Черно море започна с двама нови (+СНИМКИ)

Черно море започна днес подготовка за новия шампионат с двама нови футболисти. За първата тренировка на “Тича” днес се събраха общо 22-ма футболисти.

Мартиника ще подпише до дни с клуба, съобщи на първия си брифинг на „Тича” новият треньор на варненци Александър Станков. Полузащитникът Матиас Курер играе както отляво, така и от дясно. Юношата на Льо Авър (Франция) първо ще трябва да мине медицински прегледи, преди да парафира с легендарния варненски тим. Вратарят Кирил Акалски, който пази рамката на „Локо” (Пд) миналия сезон също е сигурен за „Морето”.



На 14 юни се чака таранът Уилям, който е младежки национал на Гана. Той е ритал в Спортинг (Лисабон) и Жил Винсенте (Белгия). 

Тимът ще тренира във Варна до 18 юни, после заминава за Банско, където ще остане до 12 юли. Там се чакат още попълнения – както родни играчи, така и чуждестранни. Контролите са 7, като на 22 юни противник е „Шкендия“ (Тетово, Македония), на 25 юни е спарингът с „Хоризонт” (Търново, Македония), после (2 юли) идва проверка с дупнишкия „Марек”, на 5 юли „моряците” излизат на домакина „Банско”, а на 9 юли – на „Монтана”. Търсят се противници за проверките на 27 юни и 12 юли, добави Сашо Станков.



Негов помощник ще е македонецът Жикица Тасевски. Останалите от щаба остават. Наставникът залага и на юношите, като за подготовката са повикани Мартин Костадинов, Петко Цанков, Сашо Йовчев, Сашо Попов и Николай Иванов.




Програма на Черно море за лятна подготовка:
22 юни: Черно море - Шкендия (Тетово)
25 юни: Черно море - Хоризонт (Турново)
2 юли: Черно море - Марек
5 юли: Банско - Черно море
9 юли: Черно море - Монтана
27 юни - търси се съперник
12 юли - търси се съперник

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки