Армандо Ваюши: Литекс може да ме изпусне без пари

На мача на националния ни отбор със Сан Марино са ме наблюдавали представители на няколко клуба от Италия, споделя той

Армандо Ваюши: Литекс може да ме изпусне без пари

Крилото на Литекс Армандо Ваюши потвърди, че може да напусне през лятото. Интерес към албанеца има от италиански клубове, както и белгийския Брюж. Засега оранжевите не са склонни да се разделят с него за по-малко от 1,5 милиона евро.

 

"Ръководството ще решава бъдещето ми. Не е проблем да изпълня контракта си докрай. Всичко ще трябва да се прецени от Литекс, защото през следващото лято може да не вземат никакви пари за мен. Договорът ми изтича след година и ще стана свободен агент, така ще мога да отида и другаде. Има оферти, но все още никой не е говорил ди-ректно с мен, защото няма право. Дори и на мача на националния ни отбор със Сан Марино са ме наблюдавали представители на няколко клуба от Италия . Те са били на трибуните само заради мен. Има интерес и от Брюж. Ще видим какво ще стане", коментира 22-годишният футболист пред албанското издание "Sports Panorama", цитиран от вестник "Тема спорт".

 

 Ваюши се представи много силно в контролата на Албания срещу Сан Марино в началото на юни и вкара едно попадение. Армандо пристигна в Литекс през зимата на 2012 година. Оттогава досега той изигра 71 мача в А група, в които отбеляза 20 гола.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки