Нашите се простиха с надеждите за класиране в следващия кръг

Националният отбор на България записа загуба в последния си мач от Олимпийската квалификация в Анкара, съобщава сайтът kunki.org. Българите паднаха от отбора на Испания с 2:6 (0:1, 1:4, 1:1) и с това се простиха с надеждите си да продължат в следващия кръг.

Нашите се простиха с надеждите за класиране в следващия кръг
Националният отбор на България записа загуба в последния си мач от Олимпийската квалификация в Анкара, съобщава сайтът kunki.org.
Българите паднаха от отбора на Испания с 2:6 (0:1, 1:4, 1:1) и с това се простиха с надеждите си да продължат в следващия кръг.
В първата част испанците успяха да реализират само едно попадение от 21 удара към вратата на Тодор Петков. Във втората третина бяха отбелязани четири бързи гола между 25-та и 30-та минута, които оформиха резултата 0:4. Последва смяна на вратарите и Петков бе заменен от по-опитния Константин Михайлов. Алексей Йотов върна един гол в 31-та минута – 1:4. В последната трета част и двата отбора си размениха по един гол, с което оформиха крайния резултат.
Последното попадение за българите отново бе дело на Алексей Йотов, който беше избран за най-добър нападател на турнира. Вратарят Константин Михайлов пък е с най-много спасявания в трите мача, следван от колегата си Тодор Петков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки