Александър Томов: ЦСКА ще има стабилен финансов гръб, ще продадем или освободим чужденците

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов оповести официално предварително сключената сделка между клуба и фирмата "Титан АС". Той заяви, че клубът ще има финансов стабилен гръб и ще върви напред. Томов добави още, че заплатите на футболистите ще бъдат изплатени на 10-и януари и чужденците, които взимат високи заплати и не могат да се наложат в клуба ще бъдат или продадени, или освободени. Самият Томов допълни още, че остане в клуба, докато сделката не бъде завършена напълно.

Александър Томов: ЦСКА ще има стабилен финансов гръб, ще продадем или освободим чужденците

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов оповести официално предварително сключената сделка между клуба и фирмата "Титан АС". Той заяви, че клубът ще има финансов стабилен гръб и ще върви напред. Томов добави още, че заплатите на футболистите ще бъдат изплатени на 10-и януари и чужденците, които взимат високи заплати и не могат да се наложат в клуба ще бъдат или продадени, или освободени. Самият Томов допълни още, че ще остане в клуба, докато сделката не бъде завършена напълно.

"На практика от утре ще бъдат вкарани двама представители в Управителния съвет на "Титан АС". Ние започваме съвмествно управление от днес. Сделката ще трябва да бъде разрешена от Комисията по защита на конкуренцията. Ще действаме максимално бързо и най-вероятно сделката ще бъде финализирана от 45 дни до 2 месеца максимум. Това е срокът, в който сделката  трябва да бъде разрешена. Предвиждаме "Титан АС" да има представители в Надзорния съвет. Ще проведем Общо събрание, предполагам другата седмица и на тази основа ще има представители на "Титан АС" и в двата основни органа на управлението на клуба. За мен сделката е изключително позивитна. Ще кажа, че от 4, на практика 5 фирми, които поискаха документи, единствено Титан даде конкретна оферта не само най-бързо, но и най-подробно.", заяви Александър Томов.

"Господин Николай Ишков и господин Живков ще бъдат двамата представители на "Титан АС" в Управителния съвет на ЦСКА. Аз продължавам да бъда гарант на тази сделка и мисля, че новите инвеститори най-добре могат да преценят кои хора да бъдат в клуба. На 10-и януари ще бъдат дадени заплатите и всичко ще бъде изпълнено в срок. От играчите, които искат да разтрогват мога да кажа, че Фелипе Да Коща със сигурност ще остане в клуба. На другите чужденци, които не играят и получават високи заплати ще им бъдат търсени нови клубове или в крайна сметка ще бъдат освободени от ЦСКА. Имаме формално подписани договори с Давид Силва и Руи Мигел, които са сигурни за клуба, но има още малко детайли, които трябва да се договорят. Знаете, че взехме и Саидходжа, заради контузиите на Владо Манчев и Лазаров. На проби ще дойдат 2-ма нигерийци, като единят от тях е национал на страната си и той ще бъде приоритетен за нас, ако направи добро впечатление", допълни още председателят на Надзорния съвет на "армейците"

"Слуховете, че Пенев остава до юни са грешни. В треньорския щаб няма да има проблеми, а ще бъде привлечен само един помощник-треньор по подготовката. Надяваме се в школата да бъдат направени съществени промени и децата да могат да работят по-добре. Имаме идеи за нов терен, но за него ще говорим повече, когато това стане реалност. Ивайло Петров  е вече в клуба и това е едно добро решение за нас. Най-вероятно част от младите състезали ще бъдат преотстъпени на отбори като Миньор (Перник) и Спортист (Своге). За тях е важно да трупат опит и да играят. Не може да си позволим да търкат скамейката при нас. Сделката е почти на 100 процента сигурна и единственият шанс тя да пропадне е, ако от Лозана ни откажат юрисдикция", обобщи бившият политик.

Славия ще спре Крумовград за Топ 6

Вижте подробности

Ясен е окончателният капацитет на "Българска Армия"

Стадионът ще събира междъ 16 и 18 хиляди души

Александър Любенов: Грешките изграждат

Стражът на Локо София говори по няколко теми както на терена, така и извън него

Крумовград си хареса звезда на Ботев Враца

Браян Переа има 6 гола в 25 мача този сезон

Архитект Хаджиев: Този стадион ще е впечатляващо съоръжение

"Горди сме, че по-малко от година след представянето на проекта, вече текат дейности", заяви той

Снимат филм за най-великия голмайстор на Черно море

Идеята е на фен фракция Д'Ъртанян

Томаш изгуби трима за мача с ЦСКА 1948

Сериозни проблеми за Локо Пловдив преди мача в неделя

Лудогорец поздрави Кирил Домусчиев за рождения ден

"Най-доброто предстои", обещаха "орлите" на собственика си

Днес козирката на "Българска Армия" отива в историята

Събарянето на конструкцията ще започне в 10:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки