Дефоу: Искам в Тотнъм

Нападателят на Портсмут и английския национален отбор Джърмейн Дефоу има желание да се завърне в състава на Тотнъм, съобщава „Дейли Мейл”. Дефоу лично е изразил желанието си на мениджъра на Портсмут Тони Адамс. Той е казал, че не се чувства щастлив и пълноценен и иска да се завърне в бившия си тим. Дефоу е в отлични отношения със сегашния бос на Тотнъм Хари Реднап, който до преди няколко месеца ръководеше Портсмут. Реднап също много държи на Дефоу и се надява да го привлече през януари.

Дефоу: Искам в Тотнъм

Нападателят на Портсмут и английския национален отбор Джърмейн Дефоу има желание да се завърне в състава на Тотнъм, съобщава  Дейли Мейл. Дефоу лично е изразил желанието си на мениджъра на Портсмут Тони Адамс. Той е казал, че не се чувства щастлив и пълноценен и иска да се завърне в бившия си тим. Дефоу е в отлични отношения със сегашния бос на Тотнъм Хари Реднап, който до преди няколко месеца ръководеше Портсмут. Реднап също много държи на Дефоу и се надява да го привлече през януари.

"Имам желание да се върна, тъй като Лондон ми липсва. Реднап е страхотен мениджър, а аз желая да съм част от неговия тим”, каза Дефоу.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки