Футболисти срещу закона на Острова

Топ новината в английския футбол продължава да бъде арестуването на капитана на Ливърпул Стивън Джерард, след участие в масово сбиване.

Футболисти срещу закона на Острова

Топ новината в английския футбол продължава да бъде арестуването на капитана на Ливърпул Стивън Джерард, след участие в масово сбиване. Все още не е ясно каква ще е присъдата на Джерард, но днес се появи информация, че го грозят 5 години затвор. Именно заради това екипът на Novsport.com ви предлага да видите Топ 10 на футболистите, които са имали вземане даване със строгата ръка на закона.

10. Лий Хюз
Нападателят на Олдъм бе вкаран в затвора през 2004 година с присъда за 6 години, тъй като причини смърт след опасно шофиране. Все пак той излежа 3 години от наказанието и бе освободен през август 2007-а.
 
9. Люк МакКормик
Почти за същото вратарят на Плимут Люк МакКормик получи присъда за лишаване от свобода в размер на 7 години и 4 месеца. Неговото шофиране под въздействието на големи количества алкохол отне живота на двама души.
 
8. Джоди Морис
Юношата на Челси, който бе считан за един от най-големите таланти в английския футбол, е много добре познат на полицията. Към него има обвинения за изнасилване, както на няколко пъти е хващан да шофира в нетрезво състояние. През 2006-а е осъден за 2 години затвор и 80 часа обществено полезен труд.
 
7. Лий Боуйер и Джонатан Уудгейт
Двамата бивши футболисти на Лийдс са арестувани през 2000 година по подозрение за нападение срещу 20-годишен азиатски студент. Все пак двамата не получиха присъди.
 
6. Тревър Синклеър и Нийл Ръдък
Двамата бивши съотборници в Уест Хем са обвинени през 1998-а за нападение срещу 19-годишно момиче, след бурно пианство в бар, намиращ се в Есекс.
 
5. Боби Пета, Йохан Мялби, Йос Валгерен
Футболистите на Селтик през 2001 година буйстват на Коледно парти, към тях са повдигнати обвинения, но до присъди не се стига.
 
4. Вини Джоунс
Популярният не само във футболните, а и в кино средите Вини Джоунс многократно е ставал обект на жълтата преса заради неприлично поведение. През 1998-а е обвинен в нападение над съсед, а през 2003-а е замесен в скандал станал на борда на самолет. За тази случка той получава присъда от 80 часа обществено полезен труд.

 
3. Денис Уайз
През 1995-а година бившата звезда на Челси напада шофьор на такси и получава присъда от 3 месеца затвор.
 
2. Дънкан Фъргюсън
Срещу „Големия шотландец” са повдигнати общо 4 обвинения от полицията. Те са свързани с нападение над шофьор на такси, удар без топка срещу Джон Макстей от Рейт Роувърс и инцидент с рибари.
 
1. Джоуи Бартън
Безспорният номер 1 в тази класация е настоящият полузащитник на Нюкасъл Джоуи Бартън. През месец май той участва в сбиване пред заведение в Ливърпул и получава 6 месечна условна присъда. Преди това Бартън се сби със съотборника си в Манчестър Сити Осман Дабо.
 
 
 
 
 

По материал на "Мирър"

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки