Спасов: Очаквам поредна победа за Монтана (АУДИО)

„Изправяме се срещу организиран и балансиран отбор”, каза той

Спасов: Очаквам поредна победа за Монтана (АУДИО)

Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов каза, че очаква поредна победа на своя отбор. Той подчерта, че тимът на Банско е  един от най-организираните и добре балансираните отбори в Б група и успехът няма да дойде лесно. Двата тима се изправят един срещу друг в двубой от третия кръг на Б група.  

 

„Продължаваме с мачовете срещу добре организирани и добре балансиране отбори. Такъв е отборът и на Банско. Такава е програмата, че още в началото на първенството срещаме най-добре подготвените отбори в нашата група. Но ние също много сериозно се готвихме през седмицата, независимо от тежките атмосферни условя”, каза той.

 

„Настроението в отбора е добро и очаквам поредна победа на нашия отбор. Не искам никакви места да затвърждавам, искам да играем добре и ако си използваме шансовете, които съм сигурен, че ще създадем, ще спечелим срещата. Но ще ни бъде трудно, защото Банско разполага много добре подготвени треньори, отборът също играе много добре, стреми се да играе футбол, което е добре за нас. Който е видял слабостите на противника, ще излезе с позитивен резултат от този мач”, добави специалистът.

Цялото интервю със старши треньора на Монтана Ферарио Спасов чуйте в прикаченото аудио!

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки