Хебър излиза с юноши срещу Локомотив

Отборът на Хебър ще играе с юношите в днешния областен финал за Купата на Аматьорската лига срещу Локомотив в Септември.

Хебър излиза с юноши срещу Локомотив
Отборът на Хебър ще играе с юношите в днешния областен финал за Купата на Аматьорската лига срещу Локомотив в Септември. Както е известно Хебър е раздиран от финансови и организационни проблеми, довели до служебна загуба с 0:3 в изминалия 12 кръг срещу Авангард (Бачево) в мач, който не се игра. Титулярите не са тренирали от една седмица след загубата от Ботев в Ихтиман с 1:2, съобщава сайтът на пазарджиклии (www.hebarfc.com).

Срещата ще се играе от 15:00 часа на стадион “Локомотив” в град Септември, защото по този начин домакините ще поемат разходите по организацията и Хебър няма да бъде натоварен допълнително с организацията на среща на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик. Именно срещу Локомотив в Пазарджик Хебър не плати съдийските такси и заедно с таксата за участие дължи 1 800 лева на Зоналния съвет. Ако не внесе сумата до петък, 15 октомври 2010 година, 17:00 часа, Хебър ще загуби служебно и следващата си среща, а от актива му ще бъдат отнети три точки. При трето неявяване следва изваждане от групата и анулиране на всички резултати досега. Да се надяваме, че няма да се стигне дотам, но нека се върнем на днешната среща за Купата.

Победителят от срещата, която ще се играе по правилата за директна елиминация, ще представя областта в следващия тур на третия по значимост национален турнир по футбол. Той е приоритетна цел за септемврийци през този сезон и те ще играят за задължителна победа. „Излизаме с титулярите. Очаквам победа и продължаване в следващия етап“, обяви треньорът на „железничарите“ Лазар Димитров. В отбора на Локомотив няма наказани футболисти, аут заради трайна контузия е само нападателят Петър Стоянов. При хебърци също няма наказани, но треньорът Спас Гигов ще пусне в игра част от дълбоките си резерви. „Аз и преди полуфинала във Велинград казах, че турнирът не е приоритетна цел за нас. Излизаме в експериментален състав, пък, ако бием – бием“, заяви Фокера. По ирония на съдбата следващата среща на Хебър отново ще бъде на стадион “Локомотив” в Септември заради наказание на Бенковски (Пазарджик) от три срещи и ще се проведе на 16 октомври, събота, от 16:00 часа, защото в неделя Локомотив има домакински мач с Миньор (Бобов дол).


Съдийската тройка за мача днес е в състав: Цанко Миндалов от Стамболийски - главен съдия с помощници Стоян Михайлов и Томи Спасов. Делегат на срещата е Спас Иванов. 

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки