Мирослав Миронов се надява на сполучлива зимна подготовка

25 футболисти трябва да се съберат на 12 януари следващата година на Градския стадион в Русе за първа тренировка на Дунав. В момента с картотека за тима са 27 състезатели, но предстои Арбитраж, а също и селекция. По нея се работи усилено и според старши треньора Мирослав Миронов ще бъдат привлечени поне 3-4 играчи. "Разполагаме с добри футболисти и ако вземем нови, то те ще са опитни по един във всяка линия. Няма да изпробваме никого и изричното ми желание е новопривлечените да са на разположение от първия ден на подготовката. Колкото вземем, толкова и ще освободим. Групата ни трябва да наброява 25 футболисти", категоричен е наставникът.

Мирослав Миронов се надява на сполучлива зимна подготовка

25 футболисти трябва да се съберат на 12 януари следващата година на Градския стадион в Русе за първа тренировка на Дунав. В момента с картотека за тима са 27 състезатели, но предстои Арбитраж, а също и селекция. По нея се работи усилено и според старши треньора Мирослав Миронов ще бъдат привлечени поне 3-4 играчи.

"Разполагаме с добри футболисти и ако вземем нови, то те ще са опитни по един във всяка линия. Няма да изпробваме никого и изричното ми желание е новопривлечените да са на разположение от първия ден на подготовката. Колкото вземем, толкова и ще освободим. Групата ни трябва да наброява 25 футболисти", категоричен е наставникът.

Два лагера ще бъдат проведени. Първият е в периода 12 януари - 5 февруари и ще протече в местни условия. На следващия ден отборът заминава за Златни пясъци, където ще остане до 17 февруари. Тренировъчния процес ще се води в Оброчище.

Готов е вече и календарът с осемте контролни срещи. Русенци ще се срещнат по два пъти с Етър /ВТ/ и Белите орли /Пл/, а по веднъж със Светкавица /Тщ/, Монтана, Спартак /Вн/ и Доростол /Сс/.

"Много е важно да направим добра подготовка. Успеем ли, имаме добри шансове за пролетния дял от първенството на Източната "Б" група. Реалист съм и смятам, че трудно бихме стопили десетте точки разлика с лидерите. Фаворити са Берое, Нафтекс и Родопа. Малко след тях е Спартак /Пд/ и още няколко тима. Някои от причините да не сме сред тях, са слабостите, които допуснахме в домакинските си мачове. Създавахме по 30 положения, но трудно реализирахме. Има и други неща, които ни спряха, но не желая да ги коментирам. Все пак групата е изключително равностойна и всичко е възможно", каза Миронов.
 

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки