Миро Живков е доволен от играта на своите, въпреки двете поражения от ЦСКА

Треньорът на волейболния Пирин-Балканстрой Мирослав Живков остана доволен от показаното от страна на неговите играчи в двете контроли, които изигра отбора срещу ЦСКА и претърпя две загуби с 1:4, и 1:3 гейма в София

Миро Живков е доволен от играта на своите, въпреки двете поражения от ЦСКА

Треньорът на волейболния Пирин-Балканстрой Мирослав Живков остана доволен от показаното от страна на неговите играчи в двете контроли, които отборът изигра срещу ЦСКА и претърпя две загуби с 1:4, и 1:3 гейма в София.

"Проверките бяха полезни от страна на това да се провери играта на някои млади таланти, на които ще се разчита за в бъдеще. За това смятам, че двамата играчи, които са само на 18 години, като Георги Елчинов и Йордан Желязков се справиха отлично и показаха, че в скоро време ще се разчита на тях. Ще разчитам и на това опитният Христо Модев, който бе привлечен от шампиона на Македония -Работнички, също да помогне на младите в отбора", коментира за Novsport.com,  треньорът на клуба от Разлог Мирослав Живков.

Волейболният специалист допълни, че първенството в Националната волейболна лига е доста оспорвано и ще предложи много интересни срещи и през тази година .Също така, той се надява и на реванш срещу един от най-добрите отбори според него Марек Юнион Ивкони на 22 януари в Разлог. Преди това Пирин-Балканстрой ще гостува на 16 януари на Левски-Сиконко. До тогава тима от Разлог не предвижда да играе нови контролни срещи и ще заложи на тренировки при местни условия.

Той каза в заключение, че украинецът Максимилиян Гончаров не е бил освобождаван, просто се е появила изгодна оферта за самия играч от друг клуб. Това дали другият украинец Михаел Вуре  ще играе отново за Пирин-Балканстрой зависи от самия него, ако се възстанови. Това навярно ще стане на по-късен етап, тъй като волейбилистът претърпя сериозни операции на крака, завърши Мирослав Живков.

Българин след лекторите на уебинарна серия на CEV

Вижте подробности

Нефтохимик 2010 се класира за 1/2-финалите във волейболното първенство

Шампионите надвиха с 3:1 Берое

Любо Ганев: Целта за националния отбор е Ел Ей 2028

"Всеки гейм е важен", заяви президентът на БФВ

Волейболисти представят гордостите на Левски

Вижте подробности

Волейболът прие бюджета си за 2024 г.

Вижте подробности

ЦСКА е първият полуфиналист във волейболното първенство

"Червените" чакат победителя от Дея спорт и Черно море

Черно море се спаси от елиминация в НВЛ

Варненци ще играят решителен трети плейоф с Дея спорт

ОФИЦИАЛНО: Италия е последният домакин на Евро 2026

България, Румъния и Финалндия са останалите страни, които ще приемат шампионата

Страхотен Алекс Николов остави Лубе в битката за титлата в Италия (ВИДЕО)

Българинът бе избран за MVP

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки