Анчелоти отрече, че ще напуска Челси

Мениджърът на английския шампион Челси Карло Анчелоти побърза да опровергае появилите се тази сутрин спекулации, че в отношенията му със собственика Роман Абрамович е настъпил сериозен разрив и той е готов да си тръгне от „Стамфорд Бридж”. Според информациите Карлето бил изгубил властта си, а решенията се взимали от Абрамович и ръководството на отбора

Анчелоти отрече, че ще напуска Челси

Мениджърът на английския шампион Челси Карло Анчелоти побърза да опровергае появилите се тази сутрин спекулации, че в отношенията му със собственика Роман Абрамович е настъпил сериозен разрив и той е готов да си тръгне от „Стамфорд Бридж”. Според информациите Карлето бил изгубил властта си, а решенията се взимали от Абрамович и ръководството на отбора.

„Не знам откъде се появяват подобни информации, но те са тотално неверни. Имам контракт до 2012-а година и вече изявих готовността и желанието си да остана още. Обичам не само клуба, но и играчите, имам пълна вяра в този състав и знам, че можем да постигнем големи неща заедно”, заяви Анчелоти.

Италианският специалист призна още, че последните няколко загубили са извадили отбора от равновесие, но каза, че това са нормални неща за всеки тим и треньор.

„Когато отборът не постига желаните резултати, очевидно мениджърът е под напрежение. Такъв е и случаят с мен, тъй като аз искам единствено Челси да печели всеки мач. Разбирам ситуацията много добре, защото съм се сблъсквал с подобни проблеми и по-рано в кариерата си, но съм сигурен, че знам как да измъкна отбора от тежкото положение”, завърши Карлето.

 
Мениджърът на Ковънтри: Срещаме най-големия клуб в света

„За Манчестър Юнайтед е нормално да играе на това ниво“, смята Марк Робинс

Тен Хаг се прицели във ФА Къп

Вижте какво заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Клоп: Имаме шанс, ако спечелим оставащите мачове

„Ливърпул е длъжен да покаже отново глад за победа срещу Фулъм“, смята мениджърът

Гуардиола: Не сме машини

Ерлинг Холанд е под въпрос за полуфинала с Челси

Александър-Арнолд: Ще се раздадем в оставащите мачове

„Нещата не зависят само от нас, но ние ще се постараем“

От Байерн: Гнабри и Сане са под въпрос за Реал

"Имам споразумение с клуба, то е съобщено и е в сила", посочи Тухел

Реал (Мадрид) ще спечели поредното Ел Класико

Вижте подробности

В Испания: Зидан на крачка от Байерн

Вижте подробности

Нагелсман: Решението е взето от сърце

Селекционерът се надява на силно Европейско

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки