В Разград мазали сектора на славистите с грес

Фенове на Лудогорец намазали с грес цялата ограда на сектора за гости в мача със Славия за купата, стана ясно вчера. Посрeд нощ преди мача ултрасите се намъкнали в стадион "Дянко Стефанов" и нацапали оградната мрежа на клетката за гостуващи агитки.

В Разград мазали сектора на славистите с грес

Фенове на Лудогорец намазали с грес цялата ограда на сектора за гости в мача със Славия за купата, стана ясно вчера. Посрeд нощ преди мача ултрасите се намъкнали в стадион "Дянко Стефанов" и нацапали оградната мрежа на клетката за гостуващи агитки. По тази причина пропътувалите разстоянието от София до Разград 30 фенове на Славия трябваше да опънат големите си транспаранти по задната мрежа. От местния фенклуб на Лудогорец обаче казаха, че ултрасите не са от техните членове.

Агитката на Славия беше третата тази есен, която гостува в Разград. Преди това в клетката са били фенове на Дунав и Доростол. Запалянковците от Русе дори изпочупиха дървените пейки и изкривиха горния край на оградната мрежа. 

Със сигурност феновете на Лудогорец ще направят някакъв номер и на следващата агитка, която се очаква в Разград. На 4 декември е локалното дерби със Светкавица (Търговище) от последния кръг на първенството в "Б" група. Очаква се поне 50 запалянковци от Търговище да дойдат на мача. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки