Н’Зогбия в търсене на нов работодател

Звездата на Нюкасъл Шарл Н’Зогбия твърди, че Астън Вила и Тотнъм са по следите на подписа му. Французинът никога не е крил намеренията си да напусне английския клуб в търсене на ново предизвикателство

Н’Зогбия в търсене на нов работодател

Звездата на Нюкасъл Шарл Н’Зогбия твърди, че Астън Вила и Тотнъм са по следите на подписа му. Французинът никога не е крил намеренията си да напусне английския клуб в търсене на ново предизвикателство.


22-годишният признава, че при всички положения Арсенал ще представлява направление номер едно, в случай че вземе решение да напусне „свраките”. Той също така разкрива, че Астън Вила и Тотнъм водят преговори с представителите му за възможен трансфер.

„Агентите ми преговарят с Астън Вила и Тотнъм”, заяви Н’Зогбия пред в, L’Equipe”. „към този момент очаквам развитие на разговорите.

„От това, което ми е съобщено, вероятно и Арсенал ще се включи, но от тяхна страна все още няма директно предложение.

„Лично смятам, че „топчиите” ще са най-добрия избор, но каквото и да се случи това си три изключително големи и амбициозни клубове, а интересът им към мен може само да ме ласкае”.

„Обсъдил съм въпроса с шефовете си. Те са запознати с интересите и намеренията ми за развитие. Веднага щом голям клуб почука на вратата с добра оферта съм сигурен, че от Нюкасъл няма да ме спрат”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки