Треньорът на ЦСКА: Държава няма!+ВИДЕО

Цялата "червена" общност ще излезе на жълтите павета и ще стои там, докато ЦСКА не получи базите

Треньорът на ЦСКА: Държава няма!+ВИДЕО
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че не иска да се разделя с най-добрите си футболисти, но политиката на клуба е такава, че трябва да продава, за да получи средства. 
 
Той обаче похвали ръководството на „червените”. 
 
„ЦСКА има нужда от средства, тия средства ги няма. Аз съм последният, който ще иска някой да се продава, но политиката на клуба е такава. Най-голямата липса на базите е в ЦСКА. Нямаме терени, където да тренираме. Нямаме фитнес, нямаме център, нищо нямаме. Във всяко отношение ни трябват средства. На мен ми се иска средствата от продажбата да бъдат за играчите, администрацията, персонала, а другите за подобряване на базата. В момента е много трудно, от другата страна тропат дела за стари задължения. Нека мислим обаче позитивно, за мача, и да търсим успеха на цената на всичко. До момента ръководството се справя. Отвън не се усеща, не се вижда какви са проблемите, но това, което ръководството прави, е похвално, а това, което момчетата правят, е 10 пъти по-похвално”, категоричен бе Младенов на пресконференция в Пресклуб „България”, предаде репортер на Novsport.com
 
На въпрос защо държавата е „глуха” в опитите на ЦСКА да си върне базите, наставникът на „армейците” отвърна:
 
„Защото няма държава. Какво е виновен ЦСКА, къде е сбъркал ЦСКА, че няма база. След като ние имаме базата, а не ни се дава?! Че ще направим мол на стадиона ли? Ние обявихме, че цялата "червена" общност, ако не ни се даде, да излезем на жълтите павета и да стоим там, докато не ни се даде. Защо другите да нямат база? Предишната спортна министърка ни замаза очите най-долно и подло. Може би тенденцията е ЦСКА да не съществува. Каква е причината да не ни дават Панчарево, взеха ни 4-ти километър, сега сигурно искат и стадиона, Панчарево... Ние имаме инвеститори както за стадиона, така и за Панчарево. Ако не са базата и стадионът, нито спонсор ще имаме, нито инвеститор.”
 
Що се отнася до най-скорошния проблем, свързан с базата в Панчарево, където „червените” събориха опасен балон, Младенов каза, че не е запознат с въпроса.  
 
„Само знам това, което Сашо Тодоров обяви – както балонът на Армията, така и този може всеки момент да се срути и да пострадат хора. След като е тяхно и не се поддържа, защо не предотвратят това, което е опасно?” 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки