Катарина Паунич пред Novsport.com: Самата аз не знам кога ще бъде решаващият ден за Фелипе Да Коща, скандални са писанията, че го държа затворен в хотел

Mениджърът на португалския полузащитник Фелипе Да Коща, Катарина Паунич заяви пред Novsport.com, че все още не се знае кой ще бъде решаващият ден за нейния клиент. Тя определи като спекулации информациите в пресата, че е държала Да Коща заключен в хотелска стая и му е взимала телефона да не контактува с медиите.

Катарина Паунич пред Novsport.com: Самата аз не знам кога ще бъде решаващият ден за Фелипе Да Коща, скандални са писанията, че го държа затворен в хотел

Mениджърът на португалския полузащитник Фелипе Да Коща, Катарина Паунич заяви пред Novsport.com, че все още не се знае кой ще бъде решаващият ден за нейния клиент. Тя определи като спекулации  информациите в пресата, че е държала Да Коща заключен в хотелска стая и му е взимала телефона да не контактува с медиите.

Г-жа Паунич не пропусна да изрази своето разочарование от шума и спекулациите около нейния клиент. Тя не е учудена, че от Левски смятат Да Коща за добър футболист, но допълни, че на този етап никой от "сините" не се е свързал с нея.

"За момента Фелипе чака да стане свободен агент и след това ще си решава сам къде ще играе, защото както знаете такъв е закона. Той има право да пътува където иска и да тренира с когото иска, но има желание да изчака. Категорично мога да кажа, че Да Коща няма да пътува с Левски в Кипър. На него му е омръзнало от всичките тези неща и не му се говори. Има вариант да не подпише с ЦСКА, но в крайна сметка решението си е негово”, заяви Паунич.

"Той ще направи своето решение, когато всичко стане готово от юридическа гледна точка. Аз искам да му помогна да реализира своето желание. Не го държа заключен, както се пише в пресата. Той е човек със собствен живот и собствена кариера и моето желание е само да му помогна. Прекалено много шум се вдига около това нещо, но това е само един трансфер. Фелипе е добър футболист и е нормално да има интерес към него. Несериозни са писанията, че аз съм скандална мениджърка и той е скандален футболист. Най скандално е когато един отбор не плаща и не показва уважение, нито към футболисти, нито към мениджъри", допълни още сръбкинята.

"Не ме учудва, че от Левски говорят добри думи за него, но никой не се е свързал с мен. Не ме учудва и това, че от Левски не са се свързали с мен, защото предполагам, че искат шумът около Фелипе да мине. Ако имат желание да го вземат, то тогава ще реагират, когато нещата станат по-спокойни. Адвокатът движи нещата около Фелипе и не знам честно да ви кажа кой ден ще бъде решаващ за негово бъдеще", обобщи Катарина Паунич.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки