Емил Данчев: Никой не очакваше Юнайтед да бие с 3:0, Видич и Митко имат страхотен синхрон

Само през първото полувреме имаше мач, борба и надлъгване. През втората част Юнайтед категорично надигра Челси. Това заяви пред Novsport.com от Англия мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев.

Емил Данчев: Никой не очакваше Юнайтед да бие с 3:0, Видич и Митко имат страхотен синхрон

Само през първото полувреме имаше мач, борба и надлъгване. През втората част Юнайтед категорично надигра Челси. Това заяви пред Novsport.com от Англия мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев.

„Отдавна не бях гледал такъв мач, в който Манчестър да надиграе по толкова категоричен начин Челси. Днес се сбъдна нещо, което отдавна в Англия се коментира от специалистите, че в тези мачове между Юнайтед и Челси се противопоставя добрата защита на Манчестър, добрата халфова линия на Челси и фантастичното нападение на тима на Фъргюсън. Тези два компонента, по които Манчестър превъзхожда Челси, си казаха думата и Манчестър имаше възможност да спечели с по-голям резултат. Никой не е очаквал Юнайтед да бие с 3:0, но явно напрежението изигра лоша шега на Челси", заяви агентът. 
 
„Рано е да се прогнозира дали тимът на Сколари остава извън борбата за титлата, но се случва нещо друго - с победата си Манчестър дава сериозна заявка да дублира отново титлата", каза още Емил Данчев.

Той даде обяснение и на разбирателството при гола на Бербатов. „Както Митко помогна на Видич да вкара първия гол, така Неманя помогна на него да вкара третия. Забелязвам, че започва да се получава много добър синхрон не само между Митко и Видич, но и между Митко и целия отбор. Митко и Неманя си говорят на английски, на сръбски език, но предимно на футболен език”, добави мениджърът на Бербатов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки