От Арсенал възобновявят интереса си към Обафеми Мартинс

Английският гранд Арсенал ще възобнови интереса си към нападателя на Нюкасъл Обафеми Мартин, съобщава Skysports. Както е известно, преди време "топчиите" искаха нигериеца в състава си, но цената, която му бе поставена от Нюкасъл ги отказа от намеренията им да го привлекат. В момента Оба не е щастлив в Нюкасъл и е съвсем възможно да напусне клуба. От Арсенал пък имат доста проблеми с контузени футболисти и това може да ги накара да преговарят отново с Мартинс. Агентът на футболиста призна, че предложенията за Обафеми ще бъдат разглеждани и ако някое е добро, както за клиента, така и за клуба, то тогава най-вероятно ще бъде разгледано по-внимателно.

От Арсенал възобновявят интереса си към Обафеми Мартинс

Английският гранд Арсенал ще възобнови интереса си към нападателя на Нюкасъл Обафеми Мартин, съобщава Skysports. Както е известно, преди време "топчиите" искаха нигериеца в състава си, но цената, която му бе поставена от Нюкасъл ги отказа от намеренията им да го привлекат.

В момента Оба не е щастлив в Нюкасъл и е съвсем възможно да напусне клуба. От Арсенал пък имат доста проблеми с контузени футболисти и това може да ги накара да преговарят отново с Мартинс.

Агентът на футболиста призна, че предложенията за Обафеми ще бъдат разглеждани и ако някое е добро, както за клиента, така и за клуба, то тогава най-вероятно ще бъде разгледано по-внимателно.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки