Сливен започна с още двама нови от днес

Следобедната тренировка на ОФК Сливен започна с още двама нови футболисти

Сливен започна с още двама нови от днес

Следобедната тренировка на ОФК Сливен започна с още двама нови футболисти. Към подготовката на “воеводите” се присъединиха Милчо Макенджиев и Марко Илич, предаде кореспондентът на Novsport.com в Сливен.

Макенджиев вече е бил на пробен период при “воеводите”, но преди година не бе харесан от тогавашния селекционер Дуци Симонович. Сега от клуба се надяват, ако няма пречка с предишния му тим Несебър, да го задържат за позицията централен защитник.

Според треньорското ръководството на Сливен Илич е изостанал много с подготовката и тепърва трябва да наваксва и да се доказва. Засега с оранжево-сините тренират 30 футболисти, а след днешното занимание съставът при мъжете ще бъде редуциран на 24. Отпадналите ще се включат в подготовката на представителния юношески тим.

Картотеката за Сливен е утре, 22 февруари, като към основния състав ще бъдат добавени още 13 футболисти от други клубове.

През утрешния ден “воеводите” ще изиграят последна контрола преди началото на пролетния дял от първенството. Съперник ще бъде отбора на Янтра /Габрово/. Проверката ще започне от 14.30 часа и ще се играе на източното тренировъчно игрище.

Преди нея, в сутрешните часове Сливен ще има тренировка, която няма да бъде с по-малка интензивност, предвид контролата следобед. През седмицата програмата е насочена към първия шампионатен мач в събота (26 февруари) с отбора на Берое.

Ограничават шествията на агитките само в София

Решението на Столичната община не задължава и останалите общини в страната да възприемат този подход за превенция на вандализма на феновете

Лечков продължава да се заканва на ЦСКА (аудио)

Почетният президент на ОФК Сливен Йордан Лечков отхвърли всякакви информации, че клубът му е пред фалит и посочи ясно основната цел за новото първенство.

БФС натиска ЦСКА да се изплати на Сливен

Българският футболен съюз е заплашил ЦСКА с недопускане до участие в първенството, ако час по-скоро не бъдат изчистени задълженията на клуба към Сливен. На 10 юни на „Армията" е дошло писмо, подписано от изпълнителния директор на футболната ни централа Борислав Попов, с което червените били уведомени за това

ЦСКА и Литекс фаворити за спечелването на титлата през новия сезон

Двата отбора с изравнени шансове, Левски трети

Сливен се готви за бараж

В Сливен са готови за евентуален бараж между Светкавица (Търговище) и Етър (Велико Търново), информира кореспондент на Novsport.com

Лечков пред Novsport.com: Ако ЦСКА не плати до 1 юли, напускам Изпълкома (аудио)

„ЦСКА са пословични с това, че не плащат, което доведе клубове като Ботев /Пловдив/ и Локомотив /Мездра/ до фалит. Те не заслужават лиценз”, каза още вицепрезидентът

Изпълкома реши: Пирин не получи лиценз, засега „Б” група остава разделена на Източна и Западна (видео)

Изпълнителният комитет към БФС, проведе традиционното си заседание, на което бяха взети изключително важни решения за следващия сезон в родния футбол, предаде репортер на Novsport.com

Сливен има задължения от 200 хил. лв. към футболисти и 300 хил. към държавата (аудио)

Нямаме толкова задължения, че да закриваме клуба, обяви почетният президент на ОФК Сливен Йордан Лечков по повод появили се информации за обявяване на настоящия клуб в несъстоятелност и на негово място да се създаде нов, който да започне от окръжната група.

Вижте причините и разбивка на удържаните 1 625 000 лв. от Би Ти Ви (видео)

Писмото от оператора, държащ ТВ-правата, излезе на бял свят

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки