Да Коща пред Novsport.com: Отивам в Левски, но винаги ще запазя в сърцето си феновете на ЦСКА

Бях възхитен от феновете на ЦСКА, но вината е в ръководството на клуба

Да Коща пред Novsport.com: Отивам в Левски, но винаги ще запазя в сърцето си феновете на ЦСКА

Започвам с тренировки с Левски. Утре летя за Кипър. След като говорих с г-н Баждеков, се разбрахме формално за всичко. Показах уважение към ЦСКА. Търпеливо чаках тяхната реакция и тяхното решение в крайна сметка, за да преподпиша, но те така и не се появиха. Това заяви специално за Novsport.com португалският футболист Фелипе Да Коща, който официално започва подготовка с Левски.

„Нямам нищо против ЦСКА. Периодът, който изкарах в тима, ще остане с хубави спомени с мен. Имах перфектни отношения с ЦСКА, но не би било нормално да се върна в клуба”, заяви Да Коща.

Да Коща знае какво е отношението между ЦСКА и Левски. „Бях  възхитен от феновете на ЦСКА. Не очаквам някой от тях да бъде насочен срещу мен, тъй като вината не е в мен”, каза той.

„Съвсем нормално ще изляза във вечното дерби. Разбирам футбола като професионализъм, без значение къде ще играя и къде ще бъда. Така че, ще играя нормално, както във всеки един мач с максимума от себе си”, добави още португалецът.

Според мениджърката на Да Коща Катарина Паунич, играчът е започнал преговари с Баждеков едва преди два часа. „Баждеко в ми се обади и ме попита дали може да говори с Фелипе. Направо го свързах с него и двамата се договориха. Запознати сме с намерението на ЦСКА да си търси правата във ФИФА. Затова и имаме адвокат, с който сме говорили. Все пак и той носи отговорност и ние разчитаме на него, че няма да имаме пртоблеми с това”, допълни още сръбската мениджърка.


В прикрепения аудиофайл можете да чуете интервюто с Фелипе Да Коща и Катарина Паунич.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки