Милчо Макенджиев подписа със Сливен

Локомотив (Мездра) продаде централния защитник Милчо Макенджиев на ОФК Сливен 2000 (Сливен). Договорът на младежкия националал е за срок от 2,5 години. Той стана и третият играч на мездренчани, който облече фланелката на „воеводите” през зимния трансферен прозорец, съобщава сайтът на отбора от Мездра.

Милчо Макенджиев подписа със Сливен

Локомотив (Мездра) продаде централния защитник Милчо Макенджиев на ОФК Сливен 2000 (Сливен). Договорът на младежкия национал е за срок от 2,5 години. Той стана и третият играч на мездренчани, който облече фланелката на „воеводите” през зимния трансферен прозорец, съобщава сайтът на отбора от Мездра.

Макенджиев е роден на 31-ви октомври 1989 г. в Петрич. Той започва състезателната си кариера в школата на Ивайло Андонов. През миналия сезон той бе преотстъпен от „Пирин 2001” на италианския „Гавoрaно”. Главният мениджър на „железничарите” Георги Бачев го привлече през лятото в тима на „Локомотив”. През есенния полусезон Макенджиев изигра 11 мача в „А” група и с добрите си игри си спечели повиквателна за младежкия национален отбор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки