Ясни са вече три от контролите на Пирин в Анталия

Станаха ясни вече три от контролите на Пирин (Благоевград) по време на втория лагер на отбора от 2 до 15 февруари в турския курорт Анталия

Ясни са вече три от контролите на Пирин в Анталия

Станаха ясни вече три от контролите на Пирин (Благоевград) по време на втория лагер  на отбора от 2 до 15 февруари в турския курорт Анталия. За сега сигурни съперници на "зелените" там ще бъдат румънския първодивизионен тим Глория (Бистрица), Валеренга (Норвегия) и Заря Луганс (Украйна).

Проверките са насрочени съответно за дните 5, 7 и 14 февруари. По време на лагера в югоизточната ни съседка благоевградчани ще търсят спаринг партнъор за свободната дата от програмата на тренъора Петър Михтарски - 11 февруари.Новината за Novsport.com, потвърди техническият директор на клуба от Благоевград Кирил Стойков.

Междувременно тази сутрин играчите на Пирин заминаха за клубната си база в Рилци, където ще покриват различни нормативи подготвени от треньорския екип. В зависмост от представянето на играчите в кроса, ще се реши дали да има следобедно занимание в спортната зала "Скаптопара". Въпреки, че имената на Борислав Хазуров и вратарят Николай Чавдаров се спрягат за нови попълнения на Славия и двамата се качиха в клубния автобус на Пирин за петъчната тренировка.Имената на двамата играчи се свързват с евентуален бартер с "белите", като от София към Благоевград се очакват да заминат нападателят Зоран Златковски и опорният защитник Радослав Анев. За сега обаче от щаба на Пирин, никой не смее да потвърди на 100 % размяната на играчите.
 
Групата на  Петър Михтарски, която в момента наброява 40 футболисти заминава за първият си лагер от зимната подготовка в Банско тази неделя, точно в 16.00 часа. По време на престоя си в зимния курорт треньорите Петър Михтарски, Васил Петров и Стефан Гошев ще отсеят групата от футболисти, които ще заминат за Турция и на които ще се разчита през пролетния полусезон в "А" ПФГ. За целта са уговерени и три контролни срещи. Първият от серията спаринги е на 24 янури с Места (Хаджидимово), 28 януари с Марек (Дупница) и на 31 януари с Локомотив (Мездра). За последната контрола с тима от Мездра двете ръководства са се разбрали да си поделят разстоянието между двата града и контролата да се играе в София.

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки