Петър Костадинов е най-новото попълнение на Берое

Йордан Димитров е договорил личните условия на играча и в понеделник той ще се присъедини към лагера на тима в Турция. Тогава на посещение в хотел Timo resort ще бъде и ген. Димитров. Договотрът на Костадинов е за 2,5 години.

Петър Костадинов е най-новото попълнение на Берое

Петър Костадинов е най-новото попълнение в зимната селекция на Берое, научи Beroe Online. Новината бе потвърдена от пресаташето на клуба Чавдар Златев днес. В ранния следобед ген. Йордан Димитров е договорил личните условия на играча и в понеделник той ще се присъедини към лагера на тима в Турция. Тогава на посещение в хотел Timo resort ще бъде и ген. Димитров. Договотрът на Костадинов е за 2,5 години.

Петър Костадинов е роден на 1 април 1978 г. в Димитровград. Играе като централен полузащитник, висок е 173 см и тежи 75 кг. Кариерата си започва в школата на едноименния тим от родния си град. Там записва и първите си срещи в професионалния футбол през сезон 1996/97. Година по-късно играе под наем в Армеец (Сливен) докато отбива задължителната по това време военна служба. През сезон 1998/99 се завръща в Димитровград. След това изиграва 4 сезона в Черноморец (Бургас), а през 2003 г. е привлечен в Черно море, където игра досега.

През този сезон Костадинов записа само 9 срещи с екипа на "моряците" и се договори с треньорското ръководство, че ако получи оферта от друг тим, която да го удовлетворява може да напусне тима. Само година по-рано през есенния сезон 2007/08 той бе неизменен титуляр, но доверието към него след идването на поста на Никола Спасов спадна и той получаваше малко шансове да влезе в игра.

С екипа на Черно море в "А" група Костадинов има общо 122 мача и 3 гола. Любопитен е фактът, че е играл един сезон (2003/04) със сегашния треньор на Берое Илиан Илиев. През следващия сезон вече като негов наставник Илиев разчта на него в 27 срещи. Ясен Петров също залага редовно на Костадинов.

С привличането на Костадинов под Аязмото новите футболисти вече са 7, а групата играчи на Берое става 31 футболисти, които са на разположение на треньора Илиев. На лагера в Турция в момента са 28 играчи - отсъстват контузения Венцислав Желев, както и вратарят Пламен Колев, който разтрогна договора си за преотстъпване с Миньор (Перник) и се завърна в Берое.

Междувременно играчите продължават вече четвърти ден заниманията си край турския град Алания. Тренира се двуразово от 9:30 и 15:30 часа всеки ден на игрищата край хотел Timo resort, които предлагат идеални условия. Температурите стигат 19-20 градуса. В сурешните часове треньорът Илиев залага предимно на подготовка за издържливост и бързина, а следобяд се усъвършенстват тактически умения и слабости на отделните футболисти.

 

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

Изненада: Монтана се раздели с треньора

Николай Митов напусна „Огоста“

Треньорът на Струмска слава за съдийството срещу Спартак (Вн): Пълно безумие!

„Вината е в нас, защото не сме подготвени физически да играем 10 срещу 14“

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки