Вальо Илиев претърпя успешна операция

Капитанът на "червените" ще може да се завърне чак през април

Вальо Илиев претърпя успешна операция

Днес капитанът на ЦСКА Валентин Илиев претърпя успешна операция на коляното. Това е трета операция за бранителя в последно време.

Капитанът на "армейците" ще може да се завърне в игра чак през април.


Всички в "червения" клуб му желаят "бързо оздравяване и скорошно завръщане в строя".

„Всичко мина нормално. Докторът ми каза, че от най-лошото проблемът е бил най-хубавият. Казаха ми, че до 2 седмици трябва да започна да тренирам. Лично се надявам и вярвам, че ако е рекъл Господ, до месец и малко трябва да съм в игра. Опитах всичко. Физиотерапия, всичко възможно, дори тренирах с отбора пълноценно, но при определени движения на крака болката беше много остра. Имало е плика /б.а.,ивица от синовиална тъкан, намираща се в колянната става/, която е предизвиквала дразненето. Наистина направих две операции, събра се много. Нямам идея на какво се дължи. Може би от физическите натоварвания, все пак не съм и на 20 години, но се надявам да се оправя по-бързо. Винаги е тежко да се гледа от страни. Дали си контузен или не няма значение“, каза Илиев пред "Дарик".

„Това, че сме на първо място, само по себе си говори много. Отборът се намира във възходяща линия, която трябва да задържим и подобряваме. Искрено се надявам и вярвам, че ще бъдем по-силни. Времето ще покаже. Вече сме го доказали. Ако продължим да се раздаваме и влагаме на 100%, нещата ще са позитивни“, допълни още капитанът на „армейците“.

Той коментира и раздялата със Серджиу Буш. „Буш е много силен футболист и силен характер. Няма незаменими хора и мисля, че има хора в отбора, които могат да се справят по същия начин на неговата позиция. Надявам се и новите да се адаптират възможно най-бързо, защото имат качества“, заяви още Илиев.

„За мен основната причина за доброто представяне на ЦСКА е сборът от силни характери. Винаги съм го твърдял това. Не са достатъчни само футболните качества, а трябва да има и необходимия характер. В ЦСКА не може да играе всеки. Годините са го доказали, че тук трябва да имат манталитет на победител. Наистина има атаки срещу ЦСКА. На мен, а и на моите колеги това действа мотивиращо. Нападките към нас са в нас плюс, а не в минус, защото всички мъже в този отбор осъзнават, че няма да мине без тези неща и се раздават на 200%. Шансове за титлата винаги има. Вярвам в нашия успех. Какво ще се случи накрая на първенството само Господ знае. Надявам се и вярвам, че ще сме първенци. Ние ще се борим срещу всички отбори в А група. ЦСКА винаги играе на победа. Манталитета ни е такъв. Ние не се притесняваме нито от Лудогорец, нито от Левски. Абсолютно никакви притеснения. Надявам се в бъдеще победите да са на наша страна и да се поздравим с успех след последния мач“, каза още Валентин Илиев.

 

Николай Костов определи групата за Славия

Николай Михайлов се завръща в списъка

НА ЖИВО: Пирин - Етър 0:1

Сблъсъкът в Благоевград започва в 14:00ч.

Костадин Димитров подписва довогорите за довършването на стадионите на Локо Пд и Ботев Пд

Добри новини за двата големи отбора на Пловдив

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки