Калиакра договаря контрола с ЦСКА

Калиакра урежда контрола с ЦСКА около 7-ми февруари, докато „червените” са на лагер в Албена. До момента, тимът е договорил шест сигурни срещи, като е твърде възможно да се изправи и срещу някои от румънските отбори, които ще се подготвят в Каварна.

Калиакра договаря контрола с ЦСКА

Калиакра ще договаря контрола с ЦСКА около 7-ми февруари, докато „червените” са на лагер в Албена. Това съобщи за Novsport.com техническият директор на каварненци Венци Василев.

Първата контролна среща на тима е на 24-ти януари с Локомотив София и ще се играе в Албена. Отново там, Калиакра ще срещне и Спартак Варна на 31-ви януари.

След това предстоят още няколко проверки – с Нафтекс, Несебър, Черно море и Орловец. Възможно е да се уговорят и допълнителни контроли с някой от трите румънски отбора, които ще са на подготовка в Каварна.

„Гриша Иванов се присъедини към Калиакра на 12-ти януари, когато отборът започна подготовка. Разбрахме се за условията и подписахме за 6 + 1 години. Освен това си бяхме набелязали Иван Найденов и имахме договорка с него. Но нещата не се получиха и той отиде в Спартак Варна”, коментира Венци Василев селекцията на отбора.

„Конкретно не проявяваме интерес към никого. Ако се намери някой качествен, от който имаме нужда, ще го вземем, иначе не целим да запълним бройка”, допълни той.

„Не започнахме добре през първия полусезон. Направихме много грешки у дома. Целите ни оттук нататък са едно добро класиране и задължителни победи у дома, където да зарадваме нашите фенове. Едно трето място е напълно постижимо, а защо не и по-нагоре” завърши техническият директор на Калиакра.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки