ЦСКА поведе с 1:0 победи срещу Пирин във финала на Суперлигата

Шампионът ЦСКА продължава да показва супер форма през този сезон, след като днес спечели първия финален мач в Суперлигата срещу състава на Пирин Балканстрой с 3:1 гейма (25:17, 25:17, 20:25, 25:19)

ЦСКА поведе с 1:0 победи срещу Пирин във финала на Суперлигата
Шампионът ЦСКА продължава да показва супер форма през този сезон, след като днес спечели първия финален мач в Суперлигата срещу състава на Пирин Балканстрой с 3:1 гейма (25:17, 25:17, 20:25, 25:19). Мачът се игра в зала „Васил Симов” в София, а втората среща е в четвъртък в зала „Септември” в Разлог. Серията се играе до 2 от 3 успеха.

Двубоят премина почти изцяло под диктовката на „червените”, като момчетата на Александър Попов смачкаха съперника си още в самото начало, повеждайки с 19:6. Въпреки последвалото отпускане „армейците” нямаха проблеми да затворят частта при 25:17 в своя полза.

Вторият гейм отново стартира мощно за столичани , но гостите от Разлог вдигнаха нивото на представянето си и не позволяваха на ЦСКА да се откъсне сериозно напред. След второто техническо прекъсване обаче, волейболистите на Пирин изгубиха концентрация, което бе използвано максимално от „армейците”, които спечелиха и тази част с 25:17.

В третия гейм домакините се поотпуснаха, което позволи на Пирин да се върне в мача, печелейки третата част с 25:20. В четвъртия гейм обаче, ЦСКА не позволи повече изненади и след колебливо начало, в крайна сметка прегази състава на Разлог с 25:19. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки