Веско Минев не тренира, Георги Христов се подготвя на облекчен режим

Защитникът Веселин Минев и нападателят Георги Христов не тренираха днес сутринта с Левски на подготвителния лагер в кипърския курорт Агиа Напа, съобщиха от клуба.

Веско Минев не тренира, Георги Христов се подготвя на облекчен режим

Защитникът Веселин Минев и нападателят Георги Христов не тренираха днес сутринта с Левски на подготвителния лагер в кипърския курорт Агиа Напа, съобщиха от клуба. Минев се оплаква от болки в лявото коляно и получи почивка. Христов, който е с мускулно пренапрежение, направи няколко обиколки на тренировъчния терен и се прибра в съблекалнята. Контузията на нападателя не е сериозна, но от лекарския щаб не искат да рискуват евентуално усложнение.

 
Защитникът Мартин Димов, който се възстанови след операция, продължава да се готви по специална програма. Всички останали футболисти се включиха на пълни обороти в заниманието, което беше изцяло тактическо. За следобяд старши треньорът Емил Велев пък предвижда работа във фитнеса и упражнения с топка. Левски е в Кипър до неделя, като в следващите дни Велев постепенно ще намалява сериозните кондиционни и бегови натоварвания, за да премине отборът постепенно към втория етап от подготовката, който е насочен към навлизането в игрова форма.
 
Полузащитникът Мирослав Иванов вчера направи първа тренировка с елитния кипърски АЕП. Иванов, който ще изкара тридневни проби в тима от Пафос, е оставил добри впечатления с изявите си на израелския старши треньор на тима Нер Клингер.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки