В Черно море недоволстват срещу съдийската комисия

"Ние сме си платили такса за внасяне на жалба, а от СК не излизат с решение, нали уж затова им се плаща", заявиха от "Тича" пред Novsport.com

В Черно море недоволстват срещу съдийската комисия

Ръководството на Черно море е недоволно от Съдийската комисия, която все още не е отговорила на тяхната жалба относно съдийството на Антон Генов в станалия скандален мач с Локо (Сф).

Както е известно, въпросният двубой завърши при резултат 1:1 и ще се запомни най-вече със спорното съдийство на Генов и последвалия скандал след мача между него и двама от шефовете на варненци.

"Моряците" се опасяват, че от Съдийската комисия умишлено бавят решението си с цел да мине повече време и случаят да бъде потулен, а Антон Генов да остане безнаказан.

Ръководителите на варненци се чудят как така Дисциплинарната комисия се произнесе бързо по казуса относно скандала след мача, а в същото време от Съдийската комисия бавят решението си за пуснатата жалбата спрямо съдийството на Антон Генов.    

"Нали уж всичко в БФС е прозрачно, защо тогава от СК се бавят с отговор на нашата жалба. Виждаме, че Антон Генов не получи наряд за предстоящия кръг от "А" група, но никой не казва пред обществеността дали това е поради слабото му съдийство в нашия мач или просто ще го скрият за известно време, за да може да си почине, а и в същото време да се позабрави скандалното му ръководене на мача с Локомотив (София).

Ние сме си платили такса, като сме внесли тази жалба, нека и от СК излязат с решение, нали затова им се плаща", заявиха хора от "Тича" пред кореспондент на Novsport.com.

Станислав Жеков

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки