Венци Стефанов пред Novsport.com: Марио Кирев ще подписва за 5 години с Ювентус

Президентът на Славия Венцислав Стефанов заяви пред Novsport.com, че всички детайли около трансфера на Марио Кирев в Ювентус са уточнени и вратарят ще подпише с клуба от Торино за срок от 5 години. "Марио подписва с Ювентус за 5 години. Всичко е сигурно. Не мога да ви отговоря на въпроса, дали ще се готви с първия състав, защото това ще реши треньорското ръководство на Ювентус. Всички детайли около сделката са вече уточнени", заяви г-н Стефанов. Той бе помолен да коментира слуховете, че синът на Здравко Здравков - Иван ще изкара проби в Манчестър Юнайтед. "Това за момента не стои на дневен ред", бе лаконичен президентът на Славия.

Президентът на Славия Венцислав Стефанов заяви пред Novsport.com, че всички детайли около трансфера на Марио Кирев в Ювентус са уточнени и вратарят ще подпише с клуба от Торино за срок от 5 години.

"Марио подписва с Ювентус за 5 години. Всичко е сигурно. Не мога да ви отговоря на въпроса, дали ще се готви с първия състав, защото това ще реши треньорското ръководство на Ювентус. Всички детайли около сделката са вече уточнени", заяви г-н Стефанов.

Той бе помолен да коментира слуховете, че синът на Здравко Здравков - Иван ще изкара проби в Манчестър Юнайтед. "Това за момента не стои на дневен ред", бе лаконичен президентът на Славия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки